Ingezonden persbericht

Compagnon kiest voor Sterk Werk Communicatie

Zoetermeer/Rotterdam, 17 juli 2007 - Compagnon, Nederlands grootste werving- en selectiebureau voor P&O'ers, heeft haar PR en mediarelaties bij Sterk Werk Communicatie in Rotterdam ondergebracht. De specialist in recruitment heeft hiervoor onlangs een samenwerkingscontract met het PR-bureau ondertekend.

Hetty Moll en Frank Roders hebben Compagnon op 1 januari 2000 opgericht. Het bedrijf richt zich op het vervullen van vacatures in het hogere marktsegment. Inmiddels is Compagnon de specialist in HR-recruitment met meer dan 30.000 professionals in haar bestand. Het bedrijf telt ruim honderd medewerkers en heeft vier kantoren in Nederland.

Compagnon werkt volgens een geheel eigen filosofie. Niet alleen de medewerkers krijgen een deel van de aandelen in handen, ook de stichting Compassie deelt mee in de winst. De stichting ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden. Directeur Hetty Moll heeft onlangs samen met Cordaid een aantal ontwikkelingsprojecten bezocht in Ghana. Meer informatie over Compagnon is te vinden op www.compagnon.nl.

Sterk Werk Communicatie is een zelfstandig bureau voor PR en mediarelaties in Rotterdam. Het bureau is vijftien jaar geleden opgericht en werkt onder meer voor Aon, Interbank, Fortis ASR, Unilever, IBS en Tri-ennium. Meer informatie over Sterk Werk Communicatie is te vinden op www.sterkwerk.nl.