Verzamelberichten Dinsdag

's-Hertogenbosch, 17-07-2007

Politie arresteert verdachte van autoinbraak

s-Hertogenbosch Maandagavond rond elf uur heeft de politie aan de Tolbrugstraat in s-Hertogenbosch een 34 jarige Algerijn aangehouden. De man wordt er van verdacht te hebben ingebroken in een in de parkeergarage staande personenauto. Daaruit is het navigatiesysteem weggenomen. De verdachte, die bovendien staat geregistreerd als ongewenst vreemdeling, is ingesloten.

Heusdenaar moet rijbewijs inleveren

Elshout Maandagmiddag heeft de politie op de Provincialeweg in Elshout van een 59 jarige automobilist uit Heusden het rijbewijs ingevorderd. De man bleek bij controle behoorlijk diep in het glaasje gekeken.

Schennispleger aangehouden

Vught De politie heeft maandagmiddag aan de Boulevard in Vught een 61 jarige man uit Haaren aangehouden. Hij wordt er van verdacht aan diverse voorbij fietsende personen zijn geslachtsdeel te hebben getoond. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Politie arresteert verdachte van huiselijk geweld

Veghel In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie in zijn woonplaats Veghel een 56 jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht tijdens een ruzie zijn 45 jarige echtgenote met de dood te hebben bedreigd. De man is ingesloten en in verzekering gesteld.

Hardleers

Uden Maandagavond is van een 26 jarige automobilist uit Uden zijn personenauto in beslag genomen. De man was eerder die dag staande gehouden en bekeurd omdat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Ondanks de waarschuwing niet verder meer te rijden trof de politie hem weer achter het stuur.

Rijbewijs ingevorderd na snelheidsovertreding

Lithoijen Dinsdagmiddag heeft de politie van een 19 jarige Osse automobilist het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de J.F. Kennedybaan waar de politie op dat moment met laserapparatuur bezig was met een snelheidscontrole. Vastgesteld werd dat hij met een snelheid van 140 kilometer per uur reed.