Deelgemeente Charlois Rotterdam

Zestig jaar samen

De heer en mevrouw Evers waren op 9 juli zestig jaar getrouwd. Maandag 9 juli 2007 was het alweer zestig jaar geleden dat de heer Evers en mevrouw Evers-Groeneveld elkaar het jawoord gaven

Ze leerden elkaar kennen bij een vriendin thuis waar de heer Evers inwoonde. Het eerste huis waar zij woonden was in de Millinxstraat. Via de Vlasakkerstraat en Essenburgstraat zijn zij vanaf 1956 woonachtig in Pendrecht. Het echtpaar kreeg 3 kinderen, maar liefst drie dochters. De familie is intussen uitgebreid met 8 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

De heer Evers heeft tot zijn 53e jaar gewerkt in de meubelbranche en heeft later in verband met rugklachten tot aan zijn pensioen gewerkt als conciërge in een school in de Moerkerkestraat en later in de Polslandstraat. Mevrouw Evers heeft zoals toentertijd gebruikelijk het huishouden gerund en dat tot ieders volle tevredenheid.

De heer Evers en mevrouw Evers-Groeneveld hebben samen erg veel gefietst, soms op mooie dagen tot aan Scheveningen toe. Ook bezochten zij met de auto regelmatig Zeeland.

Dick Lockhorst, voorzitter van de deelgemeente Charlois, kwam hen feliciteren met een boeket bloemen en een cadeautje.