Ingezonden persbericht


Corel maakt nieuwe Corel Painter X-storryboardprijsvraag bekend

Win een Wacom(TM) Cintiq(TM) 21UX ter waarde van meer dan ¤ 2400,- met de Painter X-storyboardprijsvraag van Corel; de nummers twee en drie ontvangen een Limited Edition Corel Painter X-verfblik.

Hilversum, 17 juli 2007 - Corel maakt vandaag een nieuwe Corel(TM) Painter(TM) X-storyboardprijsvraag bekend, waarbij de meest kraachtige software voor schilderen en illustreren wordt gebruikt. Corel roept alle animatiekunstenaars in de dop, fans van digitale kunst of kunstacademie- en andere studenten op om hun vaardigheden te tonen in de Corel Painter X-storyboardprijsvraag en kans te maken op een Wacom Cintiq 21UX. Corel Painter X wordt in de filmindustrie gebruik om conceptontwerpen en storyboards te maken (visuele, stripachtige illustraties van een gedeelte van een film waarmee voor regisseurs, cineasten en klanten een scène vóór productie wordt verbeeld).

Voer het volgende uit om deel te nemen aan deze geweldige nieuwe prijsvraag en kans te maken om de fantastische prijzen in de wacht te slepen:


1. Download een 90 dagen geldige proefversie van het zojuist uitgebrachte en bekroonde Corel Painter X vanaf www.corel.co.uk/storyboard (in het Engels)


2. Selecteer één van de PDF's met een script op de eerder genoemde website, download dit bestand en neem het script aandachtig door


3. Gebruik het gekozen script en de gedownloade proefversie van Corel Painter X om een storyboard te maken - laat uw creativiiteit dus danig los


4. Als uw kunstwerkje klaar is en u gereed bent om het te onthullen, hoeft u alleen nog uw storyboard in te dienen; gebruik hiervoor een van de methoden die worden beschreven op de eerder genoemde website

Op deze site vindt u ook handige tips over het omzetten van tekst in scripts in visueel beeldmateriaal en welke vallen u daarbij moet vermijden. Ga dus direct aan de slag met storyboards in Corel Painter X en neem deel aan onze prijsvraag als u kans wilt maken op de prijs.

Alle inzendingen moeten uiterlijk op maandag 22 oktober 2007 bij Corel binnen zijn.

Bezoek www.corel.co.uk/storyboard voor uitgebreide informatie over deelname en de voorwaarden voor deelname (in het Engels)

Informatie over Corel Corporation

Corel is een toonaangevende ontwikkelaar van grafische software, productiviteitssoftware en digitale-mediasoftware met meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd. De productportefeuille van het bedrijf bevat enkele van 's werelds meest populaire en meest herkenbare softwaremerken, waaronder CorelDRAW(TM) Graphics Suite, Corel(TM) Paint Shop Pro(TM), Corel(TM) Painter(TM), Corel DESIGNER(TM), Corel(TM) WordPerfect(TM) Offfice, WinZip(TM) en iGrafx(TM). In 2006 heeft Corel InterVideo aangekocht, de makers van WinDVD(TM), en Ulead, marktleider op het gebied van software voor video- en afbeeldingsbewerking en het maken van dvd's. De software van Corel is ontworpen om gebruikers productiever te laten werken en ervoor te zorgen dat zij hun creatieve mogelijkheden kunnen verwezenlijken en richt zich op het bieden van grotere meerwaarde via producten met zeer uitgebreide functionaliteit, die gemakkelijker aan te leren en te gebruiken zijn. De branche heeft hierop gereageerd met honderden prijzen, die het leiderschap van Corel in het ontwikkelen van innovatieve software en op het gebied van ontwerp en toegevoegde waarde erkennen.

De producten van Corel worden verkocht in meer dan 75 landen via een gevestigd internationaal netwerk van wederverkopers en detailhandelaren, OEM's (Original Equipment Manufacturers), onlineleveranciers en via de wereldwijde websites van Corel. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ottawa (Canada) en het bedrijf heeft belangrijke vestigingen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, China, Taiwan en Japan. De aandelen van Corel worden verhandeld op de NASDAQ onder het symbool CREL en op de TSX in Canada onder het symbool CRE. www.corel.com

-

(c) 2007 Corel Corporation. Alle rechten voorbehouden. Corel, CorelDRAW, Paint Shop Pro, Corel Painter, Corel DESIGNER, WordPerfect, WinZip, iGrafx, InterVideo, WinDVD, Ulead en het Corel-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Corel Corporation en/of zijn dochterondernemingen. Alle overige productnamen en gedeponeerde en niet-gedeponeerde handelsmerken worden alleen ter identificatie gebruikt en blijven het exclusieve eigendom van hun respectievelijke eigenaars.



Ingezonden persbericht