Achmea en Rabobank sluiten meerjarencontract met postbedrijf Sandd

17/07/2007 10:00



Sandd BV



Sandd is de komende jaren de voorkeursleverancier van Achmea en Rabobank voor de bezorging van geadresseerd drukwerk. Sandd heeft met zowel Achmea als Rabobank een nieuw driejarig contract afgesloten. Tezamen gaat Sandd tussen de 40 en 50 miljoen poststukken per jaar verspreiden.

Sandd zal tot en met 2010 het geadresseerde drukwerk voor Achmea verzorgen. Het gaat hier om drukwerk van onder andere Centraal Beheer Achmea, FBTO, Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea. Jos Jansen, Manager Procurement Achmea: "Wij werken al jaren naar volle tevredenheid met Sandd. De zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en het hoge service niveau heeft ons doen besluiten een nieuw contract voor een langere periode af te sluiten voor de gehele Achmea Groep."

Jan Brienen, Contract Manager Rabobank Nederland: "Sandd heeft bewezen de afgelopen jaren een betrouwbare partner te zijn. Sandd fungeert als preferred supplier naast TNT en zal naast het verzenden van het drukwerk voor Rabobank Nederland ook verantwoordelijk zijn voor het drukwerk van de 190 lokale banken in Nederland die Rabobank telt. In totaal gaat het om jaarlijks 20 miljoen poststukken. "

Bart Stomphorst, CEO Sandd: "We zijn bijzonder verheugd met de uitbreiding van de samenwerking met Achmea en Rabobank. We hebben de afgelopen jaren kunnen bewijzen dat onze aanpak en dienstverlening goed aansluit bij de wensen van beide partijen. Met dit driejarige contract versterkt Sandd haar positie binnen de financiële branche. "

Over Sandd B.V.
Sandd is het op één na grootste postbedrijf van Nederland. Met vaste bezorgdagen, aantrekkelijke tarieven en betrouwbare dienstverlening bezorgt Sandd sinds 2001 geadresseerd drukwerk voor een uiteenlopende klantenkring van charitatieve instellingen tot postorderaars en van direct mails tot tijdschriften. De doelstelling van Sandd is een marktaandeel van 20-25% in 2011. Vanaf 1 januari 2008 zal de gehele postmarkt vrij zijn en zal Sandd ook briefpost mogen verzenden.

Over Achmea Holding
Achmea is de grootste verzekeringsgroep in de Nederlandse markt. Achmea staat achter merken zoals Centraal Beheer Achmea, Interpolis, Zilveren Kruis Achmea, FBTO en Avéro Achmea. Gemeenschappelijke ambitie van deze verzekeraars en dienstverleners in Achmea is het ontzorgen van klanten. Centrale vraagstukken hierbij zijn veiligheid, gezondheid, geld voor later, arbeidsparticipatie, bedrijfscontinuïteit en arbeidsvoorwaarden. Om klanten op deze vraagstukken te ontzorgen wil Achmea zich kenmerken als een betrokken, resultaatgerichte en innovatieve organisatie. Achmea is een dochtermaatschappij van Eureko. Bij Eureko werken 22.000 mensen. De omzet over 2006 bedroeg 14,3 miljard euro.

Over Rabobank Groep
De Rabobank Groep (Triple A) is een financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag met een zeer breed aanbod van financiële diensten en producten. Zij vindt haar oorsprong in de lokale kredietcoöperaties die ruim honderd jaar geleden in Nederland werden opgericht. Tot de Groep behoren labels als Robeco, De Lage Landen, Alex, Obvion, Rabobank Bouwfonds, Sarasin en Schretlen & Co. De Rabobank heeft circa 190 lokale banken met ruim 1.200 kantoren (3090 contactpunten) en circa 330 buitenlandse vestigingen. Het balanstotaal van de Rabobank Groep bedraagt 556 miljard euro.





http://www.sandd.nl