Gemeente Tilburg

16-7-2007
Bezoekersonderzoek Tilburgse Kermis
Tien Tilburgse Kermis verrassingspakketten te winnen

De gemeente Tilburg houdt tijdens de Tilburgse Kermis een bezoekersonderzoek
dat zich met name richt op imago en tevredenheid. Bezoekers geven hun mening over bijvoorbeeld het attractie aanbod, de verschillende themadagen, de prijzen, de sfeer,
de opstelling en de kermis als geheel.

Wethouder Hans Janssen (evenementen): Als organisatie steven we ernaar steeds de grootste en beste kermis neer te zetten. Trends en ontwikkelingen in de voorkeuren en beleving van kermisbezoekers zijn bij de organisatie daarom van groot belang. Vorig jaar beloonde de bezoeker ons met een 8,3. Een bijzonder hoog cijfer, maar geen reden om achterover te leunen. Door informatie uit de onderzoeken te gebruiken hopen we de kwaliteit constant te houden en waar mogelijk de lat nog hoger te leggen.

Onderzoeksbureau Dynamic Concepts Consultancy voert het onderzoek uit. Bezoekers kunnen op verschillende manieren mee doen. Een team onderzoeksmedewerkers loopt tijdens de kermis rond om mensen te enquêteren. Meedoen kan ook via internet: vanaf vrijdag 20 juli op www.tilburgsekermis.nl/kermisonderzoek.

Onder de mensen die meewerken aan het onderzoek, worden 10 kermisverrassingspakketten verloot. Meer informatie: www.tilburgsekermis.nl/kermisonderzoek (let op: invulfunctie vanaf 20 juli beschikbaar!)