BOVAG

16-07-2007
Gratis onderhoudsbeurt voor stemmer op 'Mijn autobedrijf van het Jaar'

Robert Jonker uit Kampen is de winnaar van een gratis onderhoudsbeurt ter waarde van 500 euro voor zijn auto. Hij bracht zijn stem uit in de verkiezing Mijn Autobedrijf van het Jaar en maakte daardoor kans op deze hoofdprijs.

De verkiezing Mijn Autobedrijf van het Jaar is een initiatief van de BOVAG-afdeling ABA (Auto Bedrijven Associatie). Zij behartigt de belangen van de onafhankelijke autobedrijven. Jonker nam zijn prijs onlangs in ontvangst bij Auto Techniek in Kampen, een van de vele bedrijven die meedongen naar de titel Mijn Autobedrijf van het Jaar. Auto Techniek in Kampen zal de onderhoudsbeurt aan de auto van de winnaar uitvoeren.

Winnend autobedrijf
Het is voor het eerst dat een onafhankelijk autobedrijf zowel door klanten, een professionele jury én collega-autobedrijven als beste wordt gewaardeerd. Via www.mijnautobedrijf.nl konden klanten van de deelnemende autobedrijven aangeven in hoeverre ze tevreden zijn over de servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook werd een algemene waardering in de vorm van een rapportcijfer gevraagd. Daarna stelde een vakjury een shortlist samen. Collega-autobedrijven kozen vervolgens de winnaar. Dat is in 2007: autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle.

Over ABA
ABA is de afdeling van BOVAG die de belangen behartigt van de merkonafhankelijke autobedrijven. Momenteel zijn er ruim 3400 bedrijven aangesloten bij ABA. Met zon 16.000 medewerkers realiseren ze een omzet van ruim 5 miljard euro. Meer informatie staat op http://www.mijnautobedrijf.nl/.

Foto van de winnaar

Op de foto ziet u (van links naar rechts) Erik Feijen, ledenadviseur ABA, Robert Jonker (met dochter), Joep Roth, eigenaar Auto Techniek Kampen. Naast Roth staat de andere dochter van Robert Jonker.

Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 16-07-2007