Provincie Noord-Holland

'Weet jij veel'-winnaars de lucht in

16-7-2007

Joke Slootheer en haar dochter Merel zijn samen met gedeputeerde Ton Hooijmaijers de lucht in gegaan. De Haarlemse sleepte als winnaar van de campagnequiz weet jij veel een ballonvaart voor twee personen in de wacht.

De ballon steeg op vrijdagavond 13 juli op in Warmenhuizen en is in een veld bij Sint Maartensvlotbrug weer geland. Zowel de prijswinnaars als de gedeputeerde waren na afloop enthousiast. Slootheer: "Prachtig wat je allemaal uit de lucht kunt zien!"

Winnaars Weet jij veel in de lucht

Weet jij veel
De quiz was onderdeel van de campagne Weet jij veel, waarmee de provincie de inwoners begin dit jaar informeerde over zeven onderwerpen die samen een goed beeld geven van haar brede takenpakket. Via onder meer posters in bussen en bushokjes, huis- een huisbladen en regionale televisiezenders vroeg de provincie aandacht voor onderwerpen als schone energie, wonen en opvangplekken voor jongeren. Iedereen werd uitgedaagd zijn kennis te testen op www.weetjijveel.nl. Deelnemers konden hier hun gegevens konden achterlaten om in aanmerking te komen voor de ballonvaart.