Politie Gelderland-Zuid

Politie naar vechtpartij

gemeente Maasdriel, 16-07-2007 o Na een melding van een vechtpartij zondagavond op een camping in de gemeente Maasdriel gingen politieagenten daar poolshoogte nemen. Zij troffen een 47-jarige man uit Maasdriel die verklaarde meerdere keren geschopt en geslagen te zijn door een andere man. De agenten waarschuwden een ambulance in verband met zijn verwondingen en startten met een onderzoek.

De 47-jarige is voor behandeling naar een ziekenhuis overgebracht. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan van de mishandeling. Aan het begin van de nacht hield de politie een verdachte aan, een 24-jarige inwoner van Hedel. De man werd voor verhoor ingesloten op het politiebureau. De 24-jarige wordt behalve van de mishandeling ook verdacht van vernieling. Hij zou een ruit van een auto hebben ingegooid. De agenten hebben op de camping nog diverse getuigenverklaringen opgenomen. De zaak is in onderzoek.

Op het moment dat de politie op de camping bezig was met het onderzoek bleek een vrouw van een trap te zijn gevallen. Ook voor haar kwam een ambulance ter plaatse.
(08)