Politie Limburg-Zuid

Dodelijke aanrijding

Schinveld, 16-07-2007 o Een 36-jarige man uit Brunssum is zaterdagmorgen omstreeks 03:00 uur om het leven gekomen bij een aanrijding op de Beekstraat in Schinveld.

Het slachtoffer, een pizzabezorger, reed met zijn bestelauto over de Putbergstraat in de richting van de Beekstraat. Op de Beekstraat kwam een personenauto met hoge snelheid aangereden en raakte de bestelauto in de flank. De bestuurder van de bestelauto werd uit de auto geslingerd en overleed ter plaatse. Getuigen zagen dat de twee gewonde inzittenden van de personenauto wegrenden. De politie probeerde de identiteit via de kentekenplaten van de auto te achterhalen. Dit bleek onmogelijk omdat deze op 9 juni jl. in Echt van een geparkeerde auto waren afgehaald.

Later op de dag meldde de bijrijder, een 20-jarige man uit Brunssum, zich bij de politie. Hij is inmiddels in verzekering gesteld. De politie is nog op zoek naar een dertigjarige man uit Schinveld, die het voertuig bestuurde. Niet bekend is of hij ook gewond is geraakt bij de aanrijding. Waar de mannen vanaf vanochtend verbleven zijn is nog onbekend. De politie gaat verder met het onderzoek.