Ingezonden persbericht


North Sea Jazz artiesten nemen plaats in treincoupé van Orange

Katie Melua en Jamie Cullum in Orange treincoupé op North Sea Jazz

Den Haag, 16 juli 2007 - Afgelopen weekend namen vele North Sea Jazz artiesten plaats in de treincoupé van Orange. Katie Melua, Jamie Cullum, Wouter Hamel, Wende Snijders, Gino Vannelli, Eric Vloeimans, Rolf Delfos en vele anderen werden in deze unieke omgeving door Orange geïnterviewd. Binnenkort zijn deze interviews op www.orangemusic.nl te bekijken. Zo kunnen diegenen die afgelopen weekend niet op het North Sea Jazz festival aanwezig konden zijn toch nog genieten van hun idolen.

Op het festival maakten een Orange-fotograaf en -reporter speciale foto's en uitgebreide verslagen die binnenkort te zien zijn op www.orangemusic.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Rechtenvrij beeldmateriaal kunt u in hoge resolutie downloaden van: http://www.hvdm.nl/pers/160707.htm

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. En daarom brengt Orange de wereld van muziek dichterbij. Want muziek is communicatie. Muziek wordt alleen maar mooier als je het kunt delen met anderen. Op www.orangemusic.nl biedt Orange een wereld van muziek, shownieuws, prijsvragen, ringtones en wallpapers.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl.