Kennisbron 'De Financiële Begrippenlijst' -www.dfbonline.nl- digitaal

16/07/2007 10:10



DFB - De Financiële Begrippenlijst BV



www.dfbonline.nl nu voor iedereen via internet kosteloos beschikbaar

Haarlem, 16 juli 2007

'De Financiële Begrippenlijst' - www.dfbonline.nl - is de meest uitgebreide, publiek toegankelijke Nederlandstalige begrippenlijst op het gebied van financiële markten en beleggen. Een interactieve site met uitleg over ruim 5.200 financiële begrippen. Deze gestaag groeiende digitale kennisbank is bestemd voor eenieder met interesse voor financiële markten en beleggen, zowel professionals als particulieren en studenten. Na een eenvoudige registratie is de website volledig kosteloos toegankelijk.

De nu reeds meer dan 5.200 gepubliceerde begrippen zijn met ruim 15.000 hyperlinks met elkaar verbonden. Het taalgebruik is toegankelijk en het - vaak Engelstalige - jargon wordt in helder Nederlands uitgelegd.

De redactie heeft een jarenlange gedegen kennis van de materie en staat garant voor een continue actualisatie, met hulp van gebruikers.

De Financiële Begrippenlijst is de meest uitgebreide in zijn soort in de Nederlandstalige markt, kan zich kwalitatief meten met internationale evenknieën en is niet geliëerd aan enige financiële instelling of financiële dienstverlener.

De Financiële Begrippenlijst is in de categorie 'beste financiële innovaties' genomineerd voor 'De Gouden Stier' (www.goudenstier.nl), een prijs voor nieuwe initiatieven binnen de Nederlandse effectenbranche.

Gratis registratie is mogelijk via:
- www.dfbonline.nl
- ga naar: 'registreren'.

De initiatiefnemers zijn: Herman Harbrink Numan - www.harbrinknuman.nl; Eric Schreurs - www.evincive.com; Ron Warink - www.rightvisuals.nl.





http://www.dfbonline.nl