Ingezonden persbericht

Neem een kijkje achter de schermen
Kamsteeg Auto Plaza Voorschoten zet zaterdag 14 juli a.s tussen 11.00 uur en 16.00 uur haar deuren open

Op zaterdag 14 juli laat Kamsteeg Auto Plaza in Voorschoten iedereen toe in haar kloppend hart. Bijzonder, want normaal gesproken laat een automobielbedrijf niet zomaar iemand toe in bijvoorbeeld een werkplaats vol met high tec apparatuur. De reden hiervoor is een Open Dag, waarbij iedereen kan zien hoe een professioneel bedrijf elke uitdaging serieus neemt en tot topprestaties komt. Want elke auto, zowel Audi's als Volkwagens, nieuw als gebruikt, worden met de grootst mogelijke zorg omringt. De 14e juli is dé dag om dat van dichtbij te ervaren.

Ooit willen weten hoeveel onderdelen er in een magazijn liggen? Hoe de voorraad wordt bijgehouden? Hoe met high tec apparatuur de auto's in topconditie worden gehouden? Hoe de auto's in een showroom er zo glimmend bij kunnen staan? Dat komt door een drietal hoofdpunten: teamwork, high class opleiding en trots! En tijdens de Open Dag laat men dat zien, want dan is al het personeel van Kamsteeg aanwezig om tal van vragen te beantwoorden en natuurlijk ook om bijzonderheden te laten zien.

Autoliefhebbers en kinderen
Tijdens de Open Huis is er echt aan iedereen gedacht. Theo van de Pol, directeur van Kamsteeg Auto Groep: "Autoliefhebbers komen uiteraard aan hun trekken. Want een uitgebreide collectie Audi's, waaronder de gloednieuwe loot in de familie, de A5 en een riante collectie van Volkwagens, inclusief de nieuwe Golf Variant, staan te glimmen in de showrooms. En plaatsnemen in de auto's kan natuurlijk ook, net als een kijkje nemen onder de motorkap." Maar ook de jongsten komen aan hun trekken. Speciaal voor hen is er een springkussen, schminken en een ballonnenacrobaat. "En speciaal voor de meer avontuurlijke jongeren en natuurlijk ook hun ouders, is er een Formule 1 stimulator. Vanzelfsprekend wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met poffertjes, haring, en diverse andere lekkernijen

Banenmarkt

Bijzonder is ook dat een ieder kan deelnemen aan de banenmarkt. "Normaal gesproken worden vacatures voornamelijk intern ingevuld, maar nieuw is dat tijdens de Open Dag ieder ander ook kan solliciteren naar onder andere de functies van monteurs, verkoopadviseur, medewerker debiteurenbeheer, magazijnmedewerkers, werkplaatschef en nog veel meer.", licht Theo van de Pol een tipje van de sluier. Audi (Voorsprong door Techniek) en Volkswagen (Wie anders?) vormen samen met Kamsteeg Auto Plaza samen een bijzonder geheel. Kamsteeg is namelijk niet voor niets al meer dan 80 jaar on the Move. Elke dag vormt een uitdaging en staat vol vernieuwing. Kom dus kijken bij Kamsteeg Auto Plaza, een dynamisch bedrijf met klasse en uitstraling. En wie weet werkt u er binnenkort ook!

Ook de pers is van harte welkom op de Open Dag. U kunt terecht aan de Hofweg 39 in Voorschoten.

Noot voor de redactie,