Ingezonden persbericht

Den Haag, 18 mei 2007

Plein Open 2007
Nog meer namen voor Plein Open

Nieuwe namen die de line-up aanvullen:

Tim (VSOP)
De Rapper Tim geldt al jarenlang als één van de betere Battle MC's van Nederland. Zo stond hij in diverse finales van grote toernooien. Eind 2005 maakt Tim bekend te starten met een eigen label, genaamd 60Free. Dit zou een label worden dat onbekend talent een kans zou geven. Dit jaar verschijnt zijn tweede solo-album, genaamd "Bloed Zweet & Tranen".

En verder: Junior Eats Alone, WG@EET, The Beerstasters, Dirty Agga Show, All For Nothing, Dubneet en Nektar.

Drummer Textures vervangt drummer Virtually Nothing
Wegens omstandigheden kan de drummer van Virtually Nothing niet meespelen op Plein Open. Hiervoor hebben ze een vervangende drummer gevonden en hij is ook niet zomaar iemand. Stef Broks, de drummer van de Textures zal te bewonderen zijn op Plein Open. Aangezien Stef Broks een workshop had gegeven aan Virtually Nothing in het kader van het halen van de finale van de HSMC 2006, was hij bereidt om in te vallen voor Plein Open. Dat wordt knallen dus!

De namen die al bekend zijn: Denvis & The Real Deal, Bagga Bownz, zZz, Nul7Negen, Virtually Nothing, Noblesse, Juice, Rosie, Field, The Alley Cats, The Defpenalty, Leo Gstrein, Trio Escobar, Blues Junkies, Fandango On Core, Distortedboy, Marie Celeste, Ace en Slam Poets.

Na alle muziek op de buitenpodia kan men natuurlijk weer genieten van Plein Binnen op de Grote Markt en het 3voor12 Den Haag podium in het Paard café.

Verdere programmering en meer informatie zijn binnenkort te vinden op www.pleinopen.nl



Ingezonden persbericht