Ingezonden persbericht


Nieuwe cd Eddy & Jennifer verschenen

De nieuwe cd van Eddy & Jennifer is vandaag verschenen! Dit duo uit Almelo is regelmatig te horen en te zien in het land. Eddy was in het verleden arrangeur van The Burning Candles en leadzanger van de gospelformatie Thesis. Op dit moment is hij vocal-coach van een aantal interkerkelijke jongerenkoren. Samen met Jennifer zingt hij al vele jaren zelfgemaakte Nederlandse gospels.

De originele Nederlandse gospels van Eddy en Jennifer van Braam zetten je aan het denken. Opvallend zijn de prachtige warme vocals van dit duo. Al vele jaren zingen ze hun gospels in kerken en samenkomsten, vaak met als begeleiding piano en/of tracks of met complete band.

Eddy & Jennifer:
'Hij wil dat je gaat' verwijst naar Jezus' oproep dat wij eropuit mogen gaan om alle volkeren tot zijn discipelen te maken. Een hele klus, denken we dan, kan een ander dat niet beter doen? Maar het is een oproep voor ons allemaal. We mogen dat doen door woord en daad. Jezus' houding en liefde voor mensen zei vaak al meer dan genoeg. Hij daagt ons elke dag uit om te gaan en dat begint bij onszelf. Zijn we bereid om op Jezus te lijken, ook als het soms tegenzit? Willen we er écht voor elkaar zijn, ook in tijden van crisis? We hopen dat de liedjes op deze cd je zullen inspireren en bemoedigen in je verlangen steeds méér op Jezus te gaan lijken. Weet dat je nooit alleen bent, maak er een mooie reis van.

Hoe reageren mensen op jullie nummers?
Mensen reageren heel positief op onze liedjes. We zingen in allerlei kerken en christelijke bijeenkomsten van traditioneel tot charismatisch. Mensen zijn vaak aangenaam verrast vanwege de persoonlijke benadering van onze teksten. We doen ook altijd ons best om van de dienst een geheel te maken; we komen niet als entertainers maar om te dienen in het lichaam van Christus: we willen iets toevoegen aan zijn eredienst en de luisteraars bemoedigen met onze muziek en teksten.

Kun je een voorbeeld van een reactie geven?
We kregen via een vriendin een keer een brief van een vrouw die plotseling uit haar huis moest vluchten. Het enige wat ze in de haast nog kon grijpen, was onze cd. Op haar onderduikadres heeft ze die heel veel gedraaid en het heeft haar in de moeilijke tijd bijzonder bemoedigd. Dat is natuurlijk wel een extreem voorbeeld, maar we zijn dankbaar dat we dat kleine stukje mogen invullen van het grote geheel, het plan van God.

Zojuist verscheen:
Titel: Hij wil dat je gaat
Genre: Nederlandstalige gospels
Artiest: Eddy & Jennifer
Product EM-51110
Label: EdenMuziek
Prijs: ¤ 14,50

Alle informatie staat op de nieuwe promotie-website:

http://www.edenmuziek.nl/eddyenjennifer

EdenMuziek
Henk-Jan en Elza Oudenampsen
http://www.edenmuziek.nl Van Riebeeckstraat 53
8172 GS Vaassen
Tel. 0578-574724

Persfoto's kunnen per mail aangevraagd worden: info@edenmuziek.nl