Ingezonden persbericht


Persbericht

Ochten, juli 2007

Op zaterdag 14 juli wordt er in de Vicary een Hollandse avond gehouden. Dit spektakel is speciaal gepland als aanvulling op de wielerronde die die middag in Ochten gereden wordt.

"Na de finish" kan men in De Vicary terecht voor een uitbundig Hollands feest. Live artiesten met Hollands repertoire zorgen ervoor dat u na de spanning van de wielerronde stoom kunt afblazen. Geïnspireerd door de Hollandse meezingers belooft dit zeker een echte feest- en hos avond te worden.

Soundworld heeft voor deze avond een aantal Hollandse artiesten gecontracteerd. Het repertoire van deze Hollandse artiesten varieert van Amsterdamse hits tot repertoire van Wolter Kroes, Frans Bauer, Dries Roelvink en een stukje ski hut om de stemming er vooral in te houden....maar ook tante Leen, Imca Marina, Ria Valk en andere meezingbare dames zullen doorJo-ann niet ontbreken Voor de fans van Arno uit Ochten is er goed nieuws, want op deze Hollandse avond zal Arno een gast optreden verzorgen in de Vicary. Dj Willem zorgt voor de finishing touch tijdens de pauze's van de artiesten. Insiders hebben inmiddels de sfeer van de Soundworld muziekavonden kunnen ervaren op de '70'80''90 live avond van 30 juni jl. De reacties op deze avond waren zeer positief en het ziet er naar uit dat de Vicary een bekende pleisterplaats gaat worden voor Ochten en omgeving. Voor een gezellige avond en voor het ontmoeten van vrienden en bekenden bent u dus welkom op 14 juli in de Vicary. Voor de kosten hoeft men het niet te laten: Kaarten in de voorverkoop 8,= euro. Aan de zaal 10,= euro. Voorverkoopadressen: Cafetaria Het Wapen van Ochten aan de Liniestraat in Ochten, en uiteraard aan de bar bij de Vicary in Ochten.

De voorbereidingen voor het talenten festival "Master or Disaster" zijn in volle gang. Inschrijving is nog mogelijk bij de organisatie Soundworld. Telefoon 0341 56 41 44. E-mail: info@soundworld.nl. www.soundworld.nl

Soundworld Events heeft voor de tweede helft van dit jaar een aantal feestbands gecontracteerd en een talentenjacht opgezet. Om het muzikaal talent uit Ochten en omgeving uit te dagen en een kans te geven om door te breken kunnen zowel beginners, amateurs als profs zich hiervoor inschrijven. Let wel: deze avond is niet bedoeld voor bands. De talentenshow à la x-factor gaat onder de noemer Master or Disaster" dit najaar van start. De deelnemers maken kans op een opname van 5 nummers in een studio, een aantal gastoptredens met een professionele band of een waardebon voor aan te schaffen apparatuur.

De agenda is als volgt: 1 + 15 + 29 september, 6 + 13 oktober. De finale is gepland op 20 oktober. Bij te weinig deelname zullen één of meerdere voorrondes vervallen en wijzigen in thema-avonden.

Meer info kunt u opvragen bij Soundworld Events: tel. 0341 564144 / e-mail: info@soundworld.nl. Ook via de website van www.soundworld.nl zal er te zijner tijd informatie omtrent de nieuwe talentenshow geplaatst worden.