GTI NV

Energy Efficiency Congres inclusief Nationaal Energie Debat 2007

Amsterdam, 12 juli 2007

Het is algemeen bekend en onderzoeksinstituten onderstrepen het: energieverbruik heeft grote nadelen. Milieuvervuiling, klimaatverandering - die inmiddels ernstige vormen hebben aangenomen. Wat is eraan te doen? De energievraag terugdringen, duurzame bronnen inzetten en fossiele brandstoffen zo schoon mogelijk aanwenden. Maar hoe kan dit bereikt worden zonder de concurrentiepositie in gevaar te brengen, comfort in te leveren of de kosten te hoog te laten oplopen?

Vragen die centraal staan tijdens het Energy Efficiency Congres op 24 september in Amsterdam. Waar helder wordt wat het toekomstscenario is als we niets doen. Waar (inter)nationale sprekers hun visie geven op wat de wereld nu nodig heeft. Waar duidelijk wordt dat kostenbesparing en energiebesparing hand in hand kunnen gaan. En waar diverse topsprekers stilstaan bij de rol die techniek hierin speelt of zou moeten spelen. Zij laten zien wat bewezen technieken als warmte- en koudeopslag in gebouwen of de inzet van biodiesel kunnen betekenen voor uw organisatie. Een zogenaamde noviteitencarrousel geeft tenslotte zicht op de allernieuwste technologische snufjes, die soms kinderlijk eenvoudig zijn en soms ongelooflijk complex. Maar die altijd bijdragen aan energy efficiency.

Tijdens het Nationaal Energie Debat 2007 wordt gediscussieerd over de (on)mogelijkheden en (on)gewenste gevolgen van energiebesparing, alternatieve energie, emissiereductie en biobrandstoffen. Aan het debat wordt deelgenomen door Hans Alders (Commissaris van de Koningin in Groningen en lid Adviescommissie Emissiereductie), Lucas Reijnders, Jan Pronk (voormalig minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening & Milieu), Jan Terlouw (oud-vice Premier en Minister van Economische Zaken), Harry Hendriks (directievoorzitter Philips Electronics Nederland), Hans Altevogt (campagneleider Klimaat & Energie van Greenpeace) en Edo van den Assem (CEO GTI NV).

U bent er toch ook bij?
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het congres. Scherp uw visie en die binnen uw organisatie. Ga onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen in debat met beleidsmakers, topindustriëlen en actievoerders. Benut deze kans. Interessant voor uw bedrijf, voor u zelf, voor uw medewerkers en niet in de laatste plaats voor de toekomstige generaties. Het congres is interessant voor beslissers en beïnvloeders uit de segmenten industrie en utiliteit.

Meer informatie over het congres en het programma: Uitnodiging van het congres

Inschrijven