PERSBERICHT

Almere, 12 juli 2007

Boudewijn van Ewijk benoemd tot directeur MyCom

Boudewijn van Ewijk is benoemd tot directeur van MyCom. Hij is verantwoordelijk voor de totale marketing en sales van MyCom. Boudewijn volgt Gert Jan Kosters op, die tijdens de afgelopen acht jaar van sterke groei directeur was en die, nu MyCom een volgende fase ingaat, toe is aan een nieuwe uitdaging.

Foto: Boudewijn van Ewijk

"MyCom wil de huidige groei vasthouden en we staan nu voor de uitdaging om onze formule bij te stellen," zegt Boudewijn. "Ik heb er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken, want MyCom is een leuke club met enthousiaste medewerkers met enorm veel vakkennis. Het is een organisatie die gewend is om mee te groeien met de markt en het succes, een echte ondernemersmentaliteit! Samen zullen we ervoor zorgen dat ook in onze snel veranderende markt MyCom de betere computerwinkel blijft."

Voor zijn komst naar MyCom was Boudewijn onder meer werkzaam bij Telfort, waar hij onder andere eindverantwoordelijk was voor het opzetten van een indirect kanaal in de vorm van een internetshop, 15 winkels en een telefonisch verkoopkanaal. Na zijn vertrek bij Telfort eind 2006, heeft hij verschillende adviesfuncties bekleed op het gebied van internet en mobiele technologie.

Beeldmateriaal is beschikbaar op www.mcsonline.nl/pers.

Over MyCom
MyCom is de grootste keten van computerwinkels in Nederland, met een uitgebreid aanbod aan computer- en entertainmentproducten voor zowel consumenten als voor de zakelijke markt. MyCom biedt klanten niet alleen scherp geprijsde merkproducten, maar ook deskundig advies en snelle technische ondersteuning bij vragen of problemen. MyCom telt 24 vestigingen in heel Nederland, met het hoofdkantoor in Almere.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Mascha Kortekaas, tel: 023 5628208, maschak@monogram.nl