--------------------------------------------------------------------------
       MOTOROLA ACCREDITEERT SPRAAKGESTUURDE SOFTWARE VAN VOCOLLECT       
--------------------------------------------------------------------------

Vocollect Voice wereldwijd steeds meer beschikbaar Mechelen, 2007-07-12

Vocollect, wereldleider in systemen voor spraakgestuurd werken, heeft de SymbolPLUS-certificatie van Motorola binnengehaald. Vocollects spraaksoftware werd goedgekeurd in het kader van Motorolas solution validation-programma. Motorola testte daartoe een reeks eigen toestellen uitgerust met Vocollects spraakgestuurde software. Die tests bewezen de interoperabiliteit van Motorolas toestellen en Vocollects software. Motorola kende Vocollect Voice dan ook zijn SymbolPLUS Validated Software-logo toe.

Het gebruik van draagbare en handcomputers wordt wereldwijd stilaan gemeengoed in de toeleveringsketen. Bedrijven die spraak implementeren op zulke toestellen, willen dan ook steeds meer platformen uitrusten met hun software. Doordat Vocollect Voice nu beschikbaar is op mobiele en draagbare computers van Motorola, moeten werknemers nog maar een toestel onder de knie krijgen. Op die manier moeten bedrijven minder opleiding geven, en bereiken ze sneller het investeringsrendement van hun technologie-infrastructuur. Door Vocollects open bron architectuurplatformen kunnen ze bovendien hun IT- en operationele processen optimaliseren.

"Sinds zijn oprichting 20 jaar geleden heeft Vocollect -in samenwerking met de grootste integratoren en softwareleveranciers- al duizenden implementaties van spraaksoftware achter de rug. Onze ervaring leert ons dat het erg belangrijk is om de eindgebruiker een waaier van hard- en software-opties aan te bieden zodat hij naar best vermogen met zijn informatie-architectuur werken kan," zegtJack LeVan, Vocollects chief executive officer. "Doordat onze spraaktoepassingen nu op meerdere platformen geïnstalleerd zijn, vergroten we voor bedrijven de mogelijkheid om spraakgestuurd te werken. Met de bewezen prestaties en betrouwbaarheid van Vocollects spraakapplicaties verzekeren ze zich van een toegevoegde waarde voor hun onderneming."

Motorolas solutions validation-programma geeft partners de kans om hun mobiele oplossingen op Motorola-producten te testen en goed te keuren. Zo garandeert men de interoperabiliteit en kan men de toepassingen volledig afstemmen op de behoeften van de klant. Het verkleint de risico's en de installatietijd voor de klant.

Voor meer informatie over het aanbod van Motorola met Vocollect Voice, kunnen ondernemingen contact opnemen met hun Motorola of Vocollect vertegenwoordiger of Vocollects wereldwijde netwerk van gecertificeerde partners en toeleveringsketenexperts.
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Vocollect
De spraakgestuurde toepassingen van Vocollect worden dagelijks gebruikt door 100.000 professionals in honderden bedrijven in 6 continenten. De producten van Vocollect verbeteren productiviteit, accuraatheid en verbeteren klanttevredenheid. Vocollect bereidde de weg in 1987 met spraakherkenning voor industrieel gebruik en zette zo de standaard voor spraakgestuurde toepassingen die operationele kosten drukken door fouten te elimineren en arbeidsproductiviteit te verbeteren. Vooraanstaande WMS-leveranciers, systeemintegratoren voor orderverwerking en bedrijven gespecialiseerd in spraaktechnologie over de hele wereld kiezen voor de prestaties en betrouwbaarheid van Vocollect om hands-free, eyes-free distributietoepassingen te leveren. Meer informatie staat op www.vocollect.com.
Vocollect®, Vocollect Voice®, Voice-Directed Work? en et Voice-Assisted Care? zijn geregistreerde merken van Vocollect Inc. Alle rechten voorbehouden.

- BEDRIJFSCONTACT: Marie-Eve Fonlupt, mfonlupt@vocollect.com, +44 870 600 8255

- MEDIACONTACT: Sara Buytaert, sara.buytaert@newsenginepr.com, +32 3 260 96 47
Ref.:VOC0037-443C2E