Ingezonden persbericht

Een Stralende Toekomst met Dactylo!

Dactylo lanceert de Dactylo StarterScan. Afstuderende mbo- en hbo studenten kunnen d.m.v. een 10 minuten online scan inzicht krijgen wat hun kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn.

De introductie van de StarterScan wordt ondersteund door een print - en radiocampagne. Daarnaast heeft Evident Interactive, in opdracht van Dactylo, een interactieve mailing ontwikkeld (http://www.dactylo.nl/starter) om de doelgroep op een informele, humoristische en persoonlijke manier aan te spreken. Studenten kunnen middels een 'funscan' de stralende toekomst voorspellen van een vriend of vriendin. Door middel van zes vragen wordt van de gekozen antwoorden een animatiefilmpje gemaakt die een ludieke toekomst met een knipoog voorspelt die je kunt verzenden naar vrienden en kennissen. Uiteraard word je via deze 'funscan' doorverwezen naar de serieuze StarterScan om je echte toekomst inzichtelijk te maken. Deze StarterScan is een vast onderdeel geworden van de inschrijfprocedure. Dactylo zet namelijk alles op alles om mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Dactylo kent je niet alleen, Dactylo doet ook echt wat met je.

Over Dactylo
Dactylo plaatst al bijna 40 jaar, medewerkers in alle denkbare vakgebieden en heeft 115 vestigingen door het hele land. Naast Uitzenden, bieden we ook diensten als Detachering, Werving & Selectie, HR Advies en internationale bemiddeling.

Over Evident

Evident is een full service interactief bureau. Het levert creatieve en technische oplossingen voor interactieve communicatie via internet en mobiel. Met meer dan 60 internetspecialisten en generalisten werkt Evident in Utrecht sinds 1996 aan veelal grote en complexe databasegestuurde internet- en intranetprojecten.

Bureau: Evident Interactive BV

Concept & Interactie: Melle Bos
Design: Sven Dinslage
Account Manager: Karin Boon
Verantwoordelijk bij Dactylo: Isabel Kleijne

Noot voor de redactie (