Ingezonden persbericht

Enschede, 8 juni 2007

Chevrolet-dealer Auto Unie sponsor van City Beach Tour 2007

. Ondersteuning beach volleybal op topniveau om naamsbekendheid Chevrolet nog verder te vergroten
. Vakantiegevoel begint bij Chevrolet-dealer Auto Unie

Enschede - Chevrolet-dealer Auto Unie heeft zich opgeworpen als sponsor van de City Beach Tour 2007. De City Beach Tour is een reeks van 13 evenementen in grote en kleinere steden waarin beach volleybal centraal staat, geflankeerd door spectaculaire demonstraties, clinics en muziek. Van 11 tot en met 22 juli doet de City Beach Tour ook Twente aan en Chevrolet-dealer Auto Unie zal daarbij ruimschoots vertegenwoordigd zijn met tal van activiteiten.

"De City Beach Tour combineert zand, sport en entertainment en is bedoeld om het publiek alvast dat typische zomerse vakantiegevoel te geven," verklaart de heer Oude Luttikhuis namens Chevrolet-dealer Auto Unie. "Voor ons vormt de City Beach Tour een uitstekende gelegenheid om de aandacht van potentiële klanten op het merk Chevrolet en onze producten te vestigen en onze naamsbekendheid in de regio nog verder te vergroten. Bovendien biedt de City Beach Tour ons een extra mogelijkheid om Chevrolet-prostpects ook tijdens de zomermaanden actief te kunnen bereiken in een sportieve en ontspanning setting."

Extra exposure
Van 11 tot en met 15 juli staat Enschede en van 18 tot 22 juli Hengelo geheel in het teken van de City Beach Tour, waarbij tevens een grote rol voor het Chevrolet autobedrijf uit Auto Unie is weggelegd. Naast boarding langs het professionele beach volleybal veld zorgt Chevrolet-dealer Auto Unie voor tal van activiteiten om het merk Chevrolet en de modellen onder de aandacht van het ongetwijfeld grote aantal bezoekers te brengen.

City Beach Tour 2007
De City Beach Tour 2007 is kijken naar, het beleven van en meedoen aan top beach volleyball, dat wordt geflankeerd door demonstraties van beach sporten, clinics, side events, bedrijven- en breedtesport en muziek & entertainment in hartje centrum van in totaal 13 steden, waaronder Enschede en Hengelo. Centraal in de City Beach tour staat het professionele beach volleybal 'centre court', dat is voorzien van een lichtinstallatie zodat ook 's avonds allerlei activiteiten kunnen plaatsvinden. De City Beach Tour is van 11 tot en met 15 juli in Enschede en van 18 tot 22 juli in Hengelo, waarbij de programmering, sfeer en uitstraling van de activiteiten er voor zullen zorgen dat de inwoners van Enschede en Hengelo het echte zomerse vakantiegevoel krijgen.


Ingezonden persbericht