Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Camping Rotterdam heeft weer en wind met vlag en wimpel overleefd!

De Lustrum Editie van Camping Rotterdam 2007 zit er weer op. Haringen kunnen op zolder worden opgeborgen en de teenslippers en regenlaarzen zitten weer in de tas. 5 t/m 9 juli 2007 was voor het Noordereiland een enerverend lang weekend. Honderden kampeerders, duizenden bezoekers en ontelbaar blije gezichten: Het Leukste Stadsevenement van Nederland is voorbij!

Een kleine greep uit de hoogtepunten van de programmering zijn de doldwaze Fransen van CQMD, het urendurende bingospektakel met Herruman, Niek Uniek als winnaar van het Fred Kaps Goochelgala, de 89 deelnemers aan het NK Achteruitlopen en het 'in de maneschijn' met tientallen kinderen en honderden meezingende bezoekers in de feesttent onder leiding van Adje.

Ook overdag was er van alles te doen. Kinderen werden geschminkt bij de Kids Caravan, je kon het mooiste moment van je leven nogmaals beleven bij Hulde, er kon naakt worden geposeerd en je kon zelfs een workshop volgen om de man of vrouw van je leven te ontmoeten. Dit alles onder professionele begeleiding.

Het heeft de campingorganisatie flink wat bloed, zweet en tranen gekost maar wij kijken nu toch zeer positief terug op deze lustrum editie van Camping Rotterdam 2007! Het weer werkte niet helemaal mee, maar gelukkig liet het zonnetje zich toch ook nog wel zien. Toch heeft het wisselvallige weer het feestgevoel van onze campinggasten niet kunnen dempen.

Meer informatie en foto's zijn te vinden op www.antennerotterdam.nl of de Camping Rotterdam Hyves (www.hyves.nl).

Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.


---



Ingezonden persbericht