Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Man mishandeld, getuigen gezocht

Eerbeek, 11-07-2007 o De politie is een onderzoek gestart naar de mishandeling van een 29-jarige inwoner uit Eerbeek door een groep jongeren. De mishandeling vond zondag 8 juli op de Vondellaan ter hoogte van de Nobelstraat in Eerbeek plaats. De politie is op zoek naar tips en getuigen.

De mishandeling is tussen 02.30 uur en 03.30 uur gebeurd. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat het slachtoffer op bovengenoemde locatie een groep jongeren (6-8 personen) tegen kwam. Er volgde een woordenwisseling, waarna de man van zijn fiets werd getrokken. Hij werd een aantal keer geschopt en geslagen. Het slachtoffer liep onder meer een hersenschudding en wonden in zijn gezicht op. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan.

Verder onderzoek heeft uitgewezen dat de jongeren in de groep vrij jong waren (vermoedelijk 16-18 jaar). Van de jongen die het slachtoffer van zijn fiets trok is bekend dat hij een bol gezicht had. Hij was klein van postuur en een droeg een baseball cap.

De politie is op zoek naar tips en getuigen die op bovengenoemde locatie iets bijzonders hebben gezien dat met de mishandeling in verband kan worden gebracht. Men kan bellen met 0900-8844.