Gemeente Oldenzaal


Enquete behandelt vragen over veiligheid en wijkorganen

gepubliceerd op : 11-7-2007

Sinds vrijdag 6 juli jl. staat de derde internetpeiling online. Dit keer krijgen de leden van het internetpanel vragen gesteld over hoe zij de leefbaarheid en veiligheid in Oldenzaal ervaren.

De resultaten van de peiling worden meegenomen bij het vaststellen van nieuw beleid. Als tweede onderwerp worden de wijkorganen in Oldenzaal behandeld.

De gemeente neemt momenteel haar leefbaarheids- en veiligheidsbeleid onder de loep. Het huidige veiligheidsbeleid is vorm gegeven in het integraal veiligheidsplan `Veiligheid: uw zorg, onze zorg' en bestrijkt de periode 2005 - 2007. Omdat dit plan ten einde loopt, wil de gemeente Oldenzaal graag van het internetpanel weten hoe zij de veiligheid in Oldenzaal ervaren. Zo krijgt het panel vragen voorgelegd over onder andere veiligheidsgevoelens, veiligheid voor kinderen en overlast in de buurt.

Het tweede deel van de enquête gaat over de wijkorganen in Oldenzaal. De gemeente Oldenzaal kent vier wijkorganen: wijkorgaan De Essen, wijkorgaan De Thij, wijkorgaan Zuid-Berghuizen en wijkorgaan De Graven Es. Het panel wordt gevraagd hoe vaak men contact heeft met het wijkorgaan en in welke gevallen contact wordt gezocht.

Via deze website is de enquête in te zien, echter wel alleen voor Oldenzalers die zijn aangeschreven door onderzoeksbureau I&O Research uit Enschede. Klik op actueel, vervolgens op internetpanel (links in de blauwe kolom) en daarna op actuele peiling. U kunt nu inloggen.