Gemeente Sittard-Geleen


090_2007

PERSBERICHT Gemeente Sittard-Geleen

Nieuwe locatie, zelfde dienstverlening

Stadswinkel Born naar de 'Tiendschuur'

Sittard-Geleen, 10 juli 2007 - De stadwinkel Born gaat verhuizen naar de 'Tiendschuur'. Vanaf maandag 13 augustus vindt de dienstverlening van deze stadswinkel plaats op de nieuwe locatie. Omdat in de 'Tiendschuur ook het stadsarchief is gevestigd zijn de openingstijden voor zowel de stadswinkel als het stadsarchief aangepast .

De nieuwe openingstijden zien er als volgt uit:

Stadswinkel Born:

maandag van 17.00 - 19.00 uur

dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 - 12.00 uur

Stadsarchief:

maandag van 9.00- 17.00 uur

dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 - 17.00 uur

De belangrijkste wijziging is dat de stadswinkel niet meer op maandagochtend geopend is en het stadsarchief op dinsdag t/m vrijdag niet meer in de ochtenduren. De dienstverlening in de stadswinkel blijft hetzelfde.

Bereikbaarheid

De nieuwe ingang van de stadswinkel ligt aan achterzijde van het Kasteel en wordt via bewegwijzering aangegeven. Bezoekers kunnen hun auto als vanouds op de markt parkeren. Er zijn wel 2 invalidenparkeerplaatsen in de nabijheid van de nieuwe ingang.

Einde huurcontract

Sinds 2005 is Kasteel Born verhuurd aan SATIJNplus Architecten. Met dit architectenbureau was afgesproken dat de gemeente nog tot 1 januari 2007 de ruimte voor de stadswinkel zou mogen gebruiken. Daarna zou ook deze ruimte beschikbaar komen aan de huurder. Met instemming van SATIJNplus is overeengekomen dat de verhuizing op 13 augustus plaatsvindt.


---




Gemeente Sittard-Geleen