17-jarige internet ondernemer start gratis occasion verkoop site


Gratis occasions plaatsen voor zowel bedrijven als particulieren op Autokick.nl

EDE, 20070710 -- De 17-jarige internet ondernemer Tim Muntinga heeft de gratis auto verkoop site www.AutoKick.nl gelanceerd. Op deze site is het voor zowel particulieren als bedrijven mogelijk om (onbeperkt) gratis occasions te plaatsen. "Er is momenteel nog bijna geen site die voor zowel particulieren als bedrijven deze mogelijkheid biedt. Terwijl deze behoefte in de markt er wel is. Sites als Marktplaats en Speurders groeien omdat ze bijna of volledig gratis zijn."

Veel bestaande auto sites vragen particulieren rond de 10 euro per geplaatste occasion. Ook bedrijven betalen rond de 100 euro per maand voor een gelimiteerd aantal advertenties.

"De behoefte naar een gratis oplossing is groeiend. Je merkt dat de markt steeds meer volwassen wordt. Autoverkopers moeten nieuwe manieren vinden om hun auto's te verkopen. Daarom is het nodig om aan de blijvende vraag te voldoen en steeds met innovatieve oplossingen en extra's te komen. De site zal de komende tijd steeds verder uitgebreid worden. "De grotere sites hebben momenteel rond de 170.000 occasions op de site staan. Verwacht wordt dan ook dat dit aantal binnen enkele jaren ook gehaald wordt.