Bouwfonds


---

Integratie FGH Asset Management B.V. in Bouwfonds Asset Management

10-7-2007

Door de overname van het overgrote deel van de Bouwfonds organisatie door de Rabobank Groep, is per 1 juli 2007 FGH Asset Management B.V. (een dochteronderneming van FGH Bank) geïntegreerd in Bouwfonds Asset Management te Hoevelaken.
Â

Bouwfonds Asset Management heeft de afgelopen jaren, net als FGH Asset Management, onder meer vastgoedbeleggingsproducten voor Nederlandse particuliere beleggers in de markt geplaatst en gemanaged. Het is een ervaren asset management organisatie met ruim ⬠4,2 miljard aan vastgoed in binnen- en buitenland onder management. Met de integratie gaat FGH Asset Management op in een organisatie die als onderdeel van Rabo Bouwfonds, de internationale vastgoedonderneming van de Rabobank Groep, een sterke positie op de markt inneemt.

De heer drs. F.P.M. Daemen, directeur, en de heer mr. B.P.J.L. Joosten, adjunct-directeur FGH Asset Management, hebben de organisatie per 1 juli verlaten en gaan zich op andere carrièremogelijkheden richten. Frans Peter Daemen stond vanaf de start in 2002 aan het hoofd van deze 100%-dochteronderneming van FGH Bank. Voorafgaand aan zijn directeurschap van FGH Asset Management is hij werkzaam geweest in verschillende functies bij FGH Bank. Eerder was Daemen werkzaam bij Bank Labouchere.

Bart Joosten is vanaf de start in 2002 in dienst getreden bij FGH Asset Management en werd per 1 januari 2004 benoemd tot adjunct-directeur. Daarvoor werkte hij vanaf 1996 in diverse functies bij Kantoren Fonds Nederland.

De heer mr. J.L.M. van Susante en de heer ir. R. Smeehuijzen MRE zijn per 1 juli benoemd tot directielid van FGH Asset Management B.V. Jan van Susante is meer dan 20 jaar actief in de vastgoedwereld; onder meer als directeur business unit Benelux bij Bouwfonds Asset Management en bij het ABP waar hij onder meer verantwoordelijk was voor het beheer en de herstructurering van een omvangrijke Europese vastgoedportefeuille. René Smeehuijzen is meer dan 15 jaar actief in de vastgoedwereld; onder meer als adjunct-directeur Particuliere Fondsen Benelux bij Bouwfonds Asset Management en daarvoor als vice-president bij The IBUS Company.

In december 2006 nam de Rabobank Groep de vastgoedontwikkelings- en asset managementactiviteiten van Bouwfonds over van ABN AMRO. Daarmee is de internationale vastgoedonderneming Rabo Bouwfonds ontstaan, met drie op vastgoed gerichte kernactiviteiten: ontwikkelen, financieren en investment management.

Â

Â

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Caroline van IJken, Hoofd Communicatie Bouwfonds Asset Management Telefoon 033 750 47 54
Mobiel 06 10 91 52 24
Email c.ijken@bouwfonds.nl

of

Minke Jonker, Hoofd Marketing & Communicatie FGH Bank Telefoon (030) 23 23 288/(06) 13 15 42 09
E-mail: mjonker@fgh.nl Of kijk op onze site: www.fghbank.nl
---