Ingezonden persbericht


EA MAAKT SOUNDTRACK BOOGIE BEKEND

Langverwacht dans- en zangspel ligt in augustus in de winkel met muziek die populair is gemaakt door artiesten zoals The Jackson 5, Britney Spears, Red Hot Chili Peppers, Cyndi Lauper en Black Eyed Peas

SCHIPHOL-RIJK - 6 juli 2007 - Electronic Arts (NASDAQ: ERTS) maakte vandaag de complete soundtrack bekend van Boogie(TM), het spel voor de Wii(TM) dat op 7 augustus 2007 in Noord- Amerika verschijnt en op 31 augustus 2007 in Europa. In het spel zijn meer dan 35 hits te horen afkomstig uit vier decennia, inclusief Celebration, Dancing Machine, Groove Is In The Heart en We Are Family. In het spel, dat verkocht wordt met een karaokemicrofoon, zijn nieuwe versies te horen van nummers die populair zijn gemaakt door de artiesten hieronder.

"Dit is een vernieuwend spel met een ongekende soundtrack", zei Steve Schnur, Worldwide Executive van muziek en marketing bij EA. "We hebben generaties grote hits uit de popgeschiedenis samengebracht voor een spel dat de innovatieve Wii naar een compleet nieuw niveau tilt. Boogie is het ultieme en leukste familiespel."

De spelers kunnen dansen, zingen en videoclips maken met deze ultieme partygame die alle mogelijkheden benut die de innovatieve Wii-afstandsbedieningen bieden. Ze kunnen niet alleen meezingen met hun favoriete nummers, maar ook dansen op de nieuwste hits, hun dansmoves en zangprestaties vastleggen en zelf videoclips maken met de eenvoudig te bedienen clipmaker.

NUMMER
POPULAIR GEMAAKT DOOR
ABC
The Jackson 5
Baila Me
Gypsy Kings
Boogie Oogie Oogie
Taste Of Honey
Brick House
The Commodores
Canned Heat
Jamiroquai
Celebration
Kool & The Gang
Dancing in the Street
Martha Reeves & The Vandellas
Dancing Machine
Jackson 5
Don't Cha
Pussycat Dolls / Busta Rhymes
Fergalicious
Fergi
Get Right
Jennifer Lopez
Get The Party Started
Pink
Girls Just Want To Have Fun
Cyndi Lauper
Groove Is In The Heart
Dee-Lite
I Want You Back
The Jackson 5
I'm A Slave 4 U
Britney Spears
It's Raining Men
The Weather Girls
Karma Chameleon
Culture Club
Kung Fu Fighting
Carl Douglas
Le Freak
Chic
Let's Get It Started
Black Eyed Peas
Love Rollercoaster
Red Hot Chili Peppers
Love Shack
The B-52's
Mambo No. 5 (A Little Bit of...)
Lou Bega
Milkshake
Kelis
One More Time
Daft Punk
One Way Or Another
Blondie
Oops I Did It Again
Britney Spears
Pop Muzik
M
S.O.S.
Rihanna
Stars
Simply Red
That's The Way (I Like It)
KC And The Sunshine
Tu Y Yo
Thalia
U Can't Touch This
M.C. Hammer
Virtual Insanity
Jamiroquai
Walking On Sunshine
Katrina & The Waves
We Are Family
Sister Sledge
Y.M.C.A.
The Village People

Bezoek voor de complete lijst en het kopen van de muziek van de soundtrack www.ea.com/eatrax/.

Boogie is de perfecte partygame en een compleet entertainmentpakket voor gamers van alle leeftijden. Dit spel heeft van de ESRB de leeftijdsclassificatie E10+ gekregen en van PEGI Europe de leeftijdsclassificatie 3+. Voor meer informatie, filmpjes en screenshots kunt u terecht op www.boogie.ea.com.

###
Over Electronic Arts
Electronic Arts Inc. (EA) heeft zijn hoofdkwartier in Redwood City in Californië en is 's werelds meest vooraanstaande softwarebedrijf op het gebied van interactief entertainment. Het bedrijf, dat is opgericht in 1982, ontwikkelt, publiceert en distribueert interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en Internet. Electronic Arts brengt zijn producten op de markt onder vier merknamen: EA SPORTSTM, EATM, EA SPORTS BIGTM en POGOTM. In het fiscale jaar 2007 had EA een opbrengst van 3,09 miljard dollar en werden van 24 van zijn games meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Meer informatie over de producten van EA vind je op www.electronicarts.nl

EA, EA SPORTS, EA SPORTS BIG, POGO en Boogie zijn gedeponeerde of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de VS en/of in andere landen. Wii is een gedeponeerd handelsmerk van Nintendo. Alle andere gedeponeerde handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.

Perscontact:
Robbert Minderhoud & Eline Bol
Pride PR voor Electronic Arts
+31 71 568 00 28
ea@pridepr.nl

Voor beeldmateriaal: www.pridepr.nl