Bartiméus


Advies en hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden dicht bij huis

| 10 juli 2007

Sensire en Bartiméus houden vanaf nu eens per maand tot eind 2007 op afspraak informatiespreekuren voor mensen die slechtziend of blind zijn. Deze informatiespreekuren vinden plaats in Doetinchem en Winterswijk. Specialisten op het gebied van visuele beperkingen van Bartiméus beantwoorden al uw vragen.

Doetinchem:
De spreekuren worden gehouden in de thuiszorgwinkel van Sensire, gevestigd bij het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem op 17 juli, 14 augustus, 11 september, 9 oktober, 6 november en 4 december.

Winterswijk:
De spreekuren in Winterswijk worden gehouden in de thuiszorgwinkel van Sensire, gevestigd bij het Beatrixziekenhuis in Winterswijk op 19 juli, 16 augustus, 13 september, 11 oktober, 8 november en 6 december.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor beide locaties, kunt u contact opnemen met Annemieke Heinhuis, T 0900 - 77 88 899 (0,05 p/m)

Tijdens de informatiespreekuren kunt u (specifieke) vragen stellen over de begeleiding en training die Bartiméus biedt. Dit geldt ook voor slechtziende en blinde mensen met een verstandelijke beperking. De thuiszorgwinkel, die vlakbij de oogpolikliniek gelegen is, verkoopt een uitgebreid assortiment hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Denk hierbij aan sprekende klokjes, telefoons met grote toetsen en allerlei andere hulpmiddelen die de zelfstandigheid kunnen vergroten. De medewerkers van de thuiszorgwinkel kunnen adviseren over deze hulpmiddelen en indien nodig doorverwijzen naar Bartiméus.

PERSBERICHT, Doorn, 9 juli 2007

Klik hier voor een overzicht van de persberichten Spring naar de gerelateerde items

Logo Bartiméus, ga naar de homepage

Over Bartiméus

Kennisbank

Werken bij Bartiméus

Hulpmiddelen


* Ga naar rubriek over dagelijks leven Dagelijks leven