Siemens

Persbericht

0707.946

Den Haag, dinsdag 10 juli 2007

Zekering-lastscheidingstroken met geïntegreerde stroomtransformatoren

Siemens levert sinds kort voor de Alpha 630- en Sikus 3200-verdeelsystemen een nieuwe serie zekering-lastscheidingstroken van het type 3NJ4. Met deze nieuwe stroken kan men op een eenvoudige wijze stroomtransformatoren integreren.

Met de zekering-lastscheidingstroken combineert men het scheiden, beveiligen, schakelen en de stroomtransformatoren in één systeem. De Siemens 3NJ4-stroken zijn geschikt voor stroomtransformatoren met een primaire stroom van 75 tot 600A voor enkelfase en drie fasen. Er geldt eenzelfde bouwgrootte voor apparaten met en zonder geïntegreerde transformatoren. Daarnaast zijn er meerdere aansluitmogelijkheden en zijn de secundaire klemmen afgeschermd tijdens bedrijf. Door uniforme positionering is de montage van de stroomtransformatoren eenvoudig en veilig. Met de zekering-lastscheidingstroken is er een volledige beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting. De compacte bouwvorm bespaart bovendien veel ruimte in de kast.

Er is een Duits- en een Engelstalige brochure beschikbaar waarin tevens een overzicht van de benodigde transformatoren is opgenomen.

Nadere inlichtingen voor de lezer:
Siemens Industry
Tel: (070) 333 3515,
E-mail; vip.nl@siemens.com
Internet: www.siemens.nl/industry

Nadere inlichtingen voor de redactie:
Siemens Persvoorlichting, Bernard H. Bos
Tel: (070) 333 2325
E-mail: bernard.bos@siemens.com