Politie Zeeland


---


O-2256-2007 Aanhouding in Goes
In de Magdalenastraat in Goes werd maandag omstreeks 20.00 uur een 42-jarige man uit de gemeente Goes aangehouden.
Hij had, onder invloed van alcohol, tussen 19.00 en 19.45 uur in een horecagelegenheid op de Beestenmarkt in het bijzijn van diverse gasten, het personeel uitgescholden en verbaal bedreigd omdat hij niets te drinken kreeg. De man werd door het personeel buiten gezet, hij gooide daar een glas kapot en schopte diverse keren tegen de toegangsdeur. Hij werd in verzekering gesteld en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-2257-2007 Bedrijfsongeval in Goes
In een containerloods aan de Stanleyweg in Goes vond maandag om 17.10 uur een bedrijfsongeval plaats.
Hij was een ladder opgeklommen en bezig aan een container, zodat deze getakeld kon worden. Tijdens deze werkzaamheden viel hij van 8 meter hoogte naar beneden. De man liep diverse breuken op en verloor enkele tanden. Nadat hij eerst naar het ziekenhuis in Goes was vervoerd, werd hij later naar een ziekenhuis in Rotterdam overgebracht. De Arbeidsinspectie is op de hoogte gebracht.

W-2258-2007 Aanhouding in Vlissingen
In de Nijverheidstraat in Vlissingen werd maandag om 22.25 uur een 25-jarige man uit de gemeente Kapelle aangehouden.
Tussen hem en een 45-jarige bewoner van een woning in de Nijverheidstraat, een kennis van hem, was een vechtpartij uitgebroken en daarbij had hij de 45-jarige geslagen en geduwd. De man is later, na het afleggen van een verklaring weer in vrijheid gesteld.

W-2259-2007 Winkeldiefstallen in Vlissingen
De politie onderzoekt een reeks winkeldiefstallen, die gistermiddag in de binnenstad van Vlissingen werden gepleegd. In een winkel in de Lange Zelke werd gistermiddag een 13-jarig Vlissings meisje betrapt op winkeldiefstal. Zij werd aangehouden en een andere betrokkene, een 17-jarig meisje uit Den Haag werd gisteravond aangehouden in een woning in de Adriaen Brouwerlaan.
De meisjes hadden, voor zover nu bekend, uit een achttal winkels in de Vlissingse binnenstad goederen gestolen. Ze namen o.a. make-up artikelen, kleding, schoenen en speelgoed weg. Het onderzoek is nog in volle gang.


---- --