BOVAG

10-07-2007
Jan Bessembinders nieuwe secretaris BOVAG-afdelingen BBT en WAS

J. H. (Jan) Bessembinders is de nieuwe secretaris van BOVAG-afdelingen Branche Behartiging Tankstations (BBT) en Autowasbedrijven (WAS). Hij treedt op 15 augustus in dienst.

Jan Bessembinders is 30 jaar. Na zijn studie Duitse taal- en letterkunde ging hij in 2000 aan de slag in de bedrijfsjournalistiek. In 2001 trad Bessembinders in dienst bij Uitgeverij Lakerveld als redacteur van het vakblad Pompshop. Van 2002 tot 2006 was hij hoofdredacteur van Pompshop. Daarna zette Bessembinders zijn loopbaan voort bij uitgeverij Langfords Publications als redacteur van de BOVAGkrant. Nu maakt hij de overstap naar BOVAG.

De directie van BOVAG is ervan overtuigd in de persoon van Jan Bessembinders een ambitieuze en gedreven manager binnen te hebben gehaald die de belangen van de leden optimaal zal behartigen. Hij zal dat samen doen met secretaresse/beleidsmedewerkster Marleen Althuizen.

Jan Bessembinders kent de branches waarvoor hij gaat werken op zijn duimpje. Tankstations en autowasbedrijven krijgen dagelijks de hele maatschappij over de vloer en daarmee een wereld aan kansen en uitdagingen. Het is een eer om deze ontwikkelingen binnen de BOVAG-gelederen mee te mogen maken en voor deze ondernemers alles uit de kast te halen.

Bij BOVAG-afdeling BBT zijn 938 ondernemers aangesloten, goed voor 7200 banen. De afdeling WAS telt 159 leden en biedt werk aan 375 personen.

Foto Jan Bessembinders
Bron: Persbericht BOVAG
Datum: 10-07-2007