Gemeente Oisterwijk

samenwerken bij handhaving
06-07-2007
Oisterwijk gaat samenwerken bij handhaving

Gemeente Oisterwijk ondertekent een bestuursovereenkomst voor samenwerking op het gebied van handhaving in de hele provincie Noord-Brabant. Deze overeenkomst, gericht op samenwerking, is ondertekent door de provincie, veel Brabantse gemeenten (waaronder Oisterwijk) en andere handhavers, zoals de politie.

Iedereen mag verwachten dat alle overheden uniform en efficiënt optreden, als één overheid. Hiervoor is samenwerking noodzakelijk. De samenwerking op het gebied van handhaving in Noord-Brabant is formeel bekrachtigd in deze bestuursovereenkomst. Met deze ondertekening heeft Oisterwijk de intentie uitgesproken om afspraken te maken over handhaving en hierbij samen te werken met de andere partijen in de provincie. Op het gebied van milieu zijn al afspraken gemaakt en wordt ook al geruime tijd samengewerkt. Op andere gebieden gaat dit nog gebeuren.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyDisclaimer Colofon