Nedstat

Nedstat benoemt nieuwe CTO

Fred Appelman lid Management Board en hoofd IT-afdeling

Amsterdam, 10 juli 2007 - Nedstat heeft Fred Appelman benoemd tot Chief Technology Officer (CTO). Als lid van de Management Board en hoofd van de IT- afdeling, zal Appelman het technische team leiden bij de ontwikkeling en het managen van nieuwe generatie analytics services. Appelman rapporteert direct aan Michael Kinsbergen, Nedstatâs CEO.

Fred Appelman heeft 20 jaar IT- en managementervaring in e-commerce, online payment systems en business critical ASP solutions. Vanaf 2000 werkte hij bij Bibit, marktleider in internet betaalsystemen, waar hij in 2002 CTO werd. Nadat Bibit in 2004 werd overgenomen door Royal Bank of Scotland, werd Appelman lid van het management team van RBS Retailer Solutions, dat naast Bibit ook bestaat uit Worldpay, Streamline, Streamline International en Hanco.

"De web analytics software van Nedstat is indrukwekkend omdat het met name voor de gebruiker zo makkelijk is gemaakt," zegt Appelman. "Binnenkort introduceren we ons nieuwe platform dat nagenoeg onbeperkt schaalbaar is en de beste performance in de business heeft. Dat biedt enorme mogelijkheden voor volgende generaties analytics services."

Michael Kinsbergen, CEO: "Met de benoeming van Fred in onze Management Board heeft Nedstat opnieuw een grote stap voorwaarts gezet. Zijn ervaring in het leiden van IT-organisaties kan onze ontwikkel- en systeemteams naar een nog hoger niveau brengen. We blijven onze organisatie uitbreiden en onze producten en services verder ontwikkelen om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn."