Fiets4daagse


De Drentse Fiets 4Daagse vindt plaats van 10 t/m 13 juli 2007

De voorinschrijving is per 1 juni gesloten. U kunt zich nog wel inschrijven in de startplaatsen op maandag 9 juli vanaf 11.00 uur of op dinsdag 10 juli vanaf 08.00 uur, waarbij het deelnemersgeld contant betaald dient te worden.

Wij adviseren u, indien mogelijk, gebruik te maken van de inschrijving op maandagmiddag 9 juli. Dit in verband met te verwachten (lange) wachttijden op dinsdagmorgen.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar "startplaatsen" op onze website.

Avondfietstocht 11 juli 2007 Veenhuizen

Diever, 6 juli 2007 Op woensdagavond 11 juli organiseert de Drentse Fiets 4Daagse de vijftien kilometer lange Avondfietstocht in en rond het beschermde dorpsgezicht Veenhuizen. Het boeiende programma onderweg sluit aan op het thema van de Fiets 4Daagse 2007: Met Kunst & Fietswerk.

Al fietsend door het voormalige gevangenisdorp Veenhuizen kunnen de deelnemers genieten van de ruim 100 rijksmonumenten in dit bijzondere dorp en van het prachtige omringende landschap. De tocht voert onder meer langs het Strokasteel, een uniek en tijdelijk bouwwerk van de PeerGrouP. Verder kan men de expositie Gevangen Verlangen in de luchtplaats van het Landelijke Gevangenismuseum bekijken. Bovendien zijn de prachtige Koepelkerk en de gezellige koffie- en theetuin Zunneschien geopend. De start vindt plaats tussen 19.00 en 20.00 uur bij café-theater-restaurant Het Verenigingsgebouw aan de Hoofdweg 116 in Veenhuizen. Aan de Avondfietstocht zijn geen kosten verbonden.

De Avondfietstocht maakt deel uit van het activiteitenprogramma rond de Drentse Fiets 4Daagse. De Fiets 4Daagse wordt gehouden van 10 t/m 13 juli 2007.