Rabobank nieuwe hoofdsponsor TMHC Tilburg

09/07/2007 12:00



Rabobank Nederland




Rabobank Tilburg en omstreken is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van hockeyclub TMHC Tilburg, waarvan het Heren 1 team uitkomt in de Rabo Hoofdklasse. Met het aangaan van deze overeenkomst bevestigt Rabobank Tilburg en omstreken haar leidende positie in het hockey in de regio. Naast TMHC Tilburg ondersteunt de bank ook de andere zes hockeyverenigingen in Dongen, Rijen, Tilburg en Goirle.

Joep Kok, directeur Particulieren Rabobank Tilburg en omstreken, voerde de onderhandelingen met de vereniging: "TMHC Tilburg is voor de Rabobank een hockeyclub die past bij onze ambities als bank. Een toonaangevende club met een grote betrokken achterban. De vereniging heeft de ambitie om top- en breedtesport binnen haar vereniging verder te professionaliseren. Als Rabobank ondersteunen we deze plannen met zowel materiële als immateriële middelen. Door onze grote ervaring met en liefde voor de sport gaan we als partners veel voor elkaar betekenen."

Hockeyclub Tilburg is zeer ingenomen met het feit dat de vereniging een nieuwe hoofdsponsor heeft. Zeker ook het feit dat dit de Rabobank is geworden. Herman Westendorp, vice-voorzitter TMHC Tilburg: "Met de Rabobank hebben we een sponsor met een hart voor sport in het algemeen en in het bijzonder voor de hockeysport. TMHC Tilburg krijgt hiermee de mogelijkheid om naast breedtehockey ook hun jeugdplan verder te professionaliseren. Tevens geeft dit TMHC Tilburg een enorme steun om ook in de toekomst aan de Bredaseweg een rol van betekenis te blijven spelen in het nationale tophockey."

De Rabobankorganisatie is zeer betrokken bij de hockeysport. Al meer dan 10 jaar is ze hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Naast de ondersteuning van de Nationale Teams is de organisatie ook lokaal ruim betrokken bij een groot aantal verenigingen. 162 van de 308 verenigingen in Nederland hebben een relatie met een Rabobank. De afgelopen jaren is de hockeysport dan ook mede door de ondersteuning van de Rabobank aanzienlijk gegroeid.