Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom maandag 9 juli

BERGEN OP ZOOM, 9 juli 2007

Onderzoek naar brandstichting nog in volle gang

ZEVENBERGEN: De politie werkt op dit moment met 15 rechercheurs aan het onderzoek naar de brandstichtingen in de wijk Zevenbergen-west. Zondagochtend is direct gestart met een buurtonderzoek dat vandaag is afgerond. De technische recherche heeft sinds gisteren gewerkt aan het sporenonderzoek, wat vanochtend is afgesloten. De 23 getroffen autos kunnen vanaf vandaag weer worden teruggegeven aan de gedupeerden. De politie blijft voorlopig extra toezicht houden in Zevenbergen.

De bewonersbrief die de gemeente Moerdijk zondag heeft uitgedaan blijkt waardevol te zijn voor het rechercheonderzoek. Een aantal mogelijke getuigen heeft zich al bij de politie gemeld. De politie is nog steeds op zoek naar mensen die mogelijk beeldmateriaal hebben gemaakt. Zij kunnen zich melden op het telefoonnummer 0900-8844.

Fietser lichtgewond bij aanrijding

ROOSENDAAL: Een 18-jarige inwoner van Nispen is maandagochtend lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto. Op de rotonde van de President Kennedylaan schatte de bestuurder van een personenauto, een 57-jarige inwoner van Roosendaal, de afstand tussen hem en de fietser verkeert in. Hierdoor ontstond een aanrijding waardoor de fietser ten val kwam. Hij had letsel aan zijn hoofd en is door de ambulance ter plaats behandeld.

Politie houdt winkeldievegge aan

ROOSENDAAL: De politie heeft maandagochtend een 13-jarige inwoonster van Roosendaal aangehouden omdat zij een winkeldiefstal had gepleegd. Het meisje had in een supermarkt aan de Laan van Brabant een aantal goederen meegenomen zonder ze te betalen.
Het meisje is door haar ouders weer opgehaald.

Auteur: Nicolette Bovenhorst