Politie Gelderland-Midden

Getuigenoproep gewonde vrouw in Zevenaar

Publicatiedatum: 9-7-2007 16:06:33

ZEVENAAR- In het onderzoek naar het gooien van een groot kunststof blok door het raam, waarbij een 60- jarige Zevenaarse afgelopen zaterdagnacht gewond raakte, doet de politie hierbij een herhaaldelijke oproep voor getuigen.

In eerdere berichtgevingen werd melding gemaakt van een betonblok. Het blijkt echter te gaan om een zwaar blok van kunststof, die wordt gebruikt bij een afzetting om een hekwerk bij elkaar te houden. Waarschijnlijk is dit blok meegenomen van het perceel tussen de Marktstraat en de Wittenburgstraat waar op dit moment bouwwerkzaamheden plaatsvinden.

Afgelopen weekend is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03.50 uur dit blok door de ruiten van een woning in de Wittenburgstraat in Zevenaar gegooid. De 60-jarige bewoonster lag op dat moment onder het raam te slapen. Het blok heeft haar hoofd geraakt, waardoor de vrouw gewond raakte. Nadat haar hoofdwond is behandeld is zij inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.

Groep van vijf personen
Naast een uitgebreid buurtonderzoek hoopt de politie door middel van getuigenverklaringen meer zicht te krijgen op de mogelijke daders en is daarom nog steeds op zoek naar getuigen die die nacht iets gehoord en/ of gezien hebben. Met name wil de politie nadere informatie ontvangen over een groep van vijf personen, bestaande uit 3 mannen en 2 vrouwen, die rond dit tijdstip in de buurt zijn gesignaleerd. Mogelijk zijn zij bij dit voorval betrokken. Maar ook mensen die rond het genoemde tijdstip op de vermelde plaatsen iets verdachts hebben gezien of op een andere manier informatie over deze zaak hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Zevenaar via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan natuurlijk ook, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0900- 7000.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---