Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KRAS EN FEYENOORD GAAN SAMENWERKING AAN

Feyenoord krijgt eigen KRAS-spelersbus

Ammerzoden, maandag 9 juli 2007 - Feyenoord en KRAS gaan nauw samenwerken. De club en de reisorganisatie kwamen een marketing partnership voor de komende twee seizoenen overeen. KRAS zal het busvervoer van de Feyenoord selectie naar uitwedstrijden verzorgen. Zo krijgt de selectie voor het eerst de beschikking over een eigen, vaste spelersbus. Daarnaast zal KRAS voor Feyenoord de vliegreizen naar trainingskampen van de selectie verzorgen. Ook worden alle reizen voor de businessclubleden en het supporterslegioen door KRAS georganiseerd.

Feestelijke ondertekening
Na afloop van de eerste training van het nieuwe seizoen op zaterdag 7 juli werd de overeenkomst tussen KRAS en Feyenoord ondertekend in het stadion. "De samenwerking met KRAS neemt ons een hoop zorgen uit handen", aldus commercieel directeur Chris Woerts namens Feyenoord. " KRAS is verheugd met deze samenwerking en we kijken er naar uit om onze reisexpertise te koppelen aan de representatieve uitstraling van Feyenoord" aldus Algemeen Directeur Raymond Vrijenhoek van KRAS. Natuurlijk werd vervolgens het glas geheven op een vruchtbare samenwerking (zie foto).

Succesvolle direct seller
KRAS is sinds jaar en dag inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle direct seller. Naast touringcaractiviteiten waar het bedrijf groot mee is geworden, is KRAS ook zeer succesvol met haar touroperating-activiteiten. Daarnaast heeft KRAS één van de best bezochte internetsites binnen de reisbranche en ziet haar internet boekingskanaal gestaag groeien.

Op de foto staan v.l.n.r. Onno Jacobs (Financieel Directeur Feyenoord), Marco van der Vlies (Manager Groups & Incentives KRAS), Chris Woerts (Commercieel Directeur Feyenoord), Raymond Vrijenhoek (Algemeen Directeur KRAS), Dick de Heus (Commercieel Manager Feyenoord), Roelof Hoogstrate, (medewerker Groups & Incentives KRAS)