Gemeente Binnenmaas

Informatieavond woningbouwontwikkeling locatie Kilweg te 's-Gravendeel

Op maandag 9 juli 2007 organiseert de gemeente Binnenmaas een informatieavond over een nieuwbouwplan voor woningen aan de Kilweg 19, het Evides-terrein, in 's-Gravendeel. De informatieavond vindt plaats in het voormalige gemeentehuis aan de Korte Smidsweg 22 in 's-Gravendeel. Belangstellenden zijn welkom vanaf 19.15 uur, om 19.30 uur begint de informatieavond. Wie de bijeenkomst wil bijwonen, wordt verzocht zich van tevoren aan te melden via telefoonnummer 078-676 44 33.

Evides
Het plan, dat nog een concept is, voorziet in de ontwikkeling van 75 woningen. Er is aandacht geschonken aan het uitgangspunt dat verschillende doelgroepen gehuisvest moeten worden. Voorlopig zijn de volgende woningtypen in het plan opgenomen:


- rijwoningen;


- patiowoningen;


- 2 onder1 kapwoningen;


- vrijstaande woningen;


- appartementen.

Omwonenden en belangstellenden zijn van harte welkom om de informatiebijeenkomst bij te wonen. Er is tijdens deze bijeenkomst echter nog geen gedetailleerde informatie beschikbaar over bijvoorbeeld de verkoopprijzen van de woningen. Het plan moet immers eerst nog verder worden uitgewerkt. Wel wordt tijdens de informatieavond aangegeven welke stappen nog doorlopen moeten worden om het plan uiteindelijk te realiseren.

Met vragen over dit plan kunt u van dinsdag tot en met vrijdag tijdens kantooruren terecht bij de heer M.D. van der Zwaal, tel. 078- 676 4433.