ABVAKABO FNV

Kom naar de actiebijeenkomst bij RDW op 9 juli

De vakbonden ABVAKABO FNV en CNV Publieke Zaak organiseren maandag 9 juli 2007 een manifestatie van 12.00 tot 13.00 uur voor het gebouw van de RDW in Veendam. Kom ook en betuig uw steun aan de eisen die we aan de directie van RDW gesteld hebben: betere compensatie voor ziektekosten, en afspraken om te komen tot een volledige eindejaarsuitkering.

Alle ontvangen steunbetuigingen voor onze eisen worden overhandigd aan de directie. Het gaat om vele honderden steunbetuigingen. Johan Hakkenberg, de Algemeen Directeur van de RDW, heeft toegezegd deze steunbetuigingen in ontvangst te zullen nemen en op de eisen van de vakbonden te zullen reageren.

Verlof en vervoer

Omdat het nog niet om een aangezegde actiebijeenkomst gaat dient u voor het bijwonen van de manifestatie bijzonder verlof aan te vragen bij uw leidinggevende. Reiskosten worden door de vakbonden vergoed. Bij voldoende aanmeldingen wordt er voor busvervoer gezorgd vanuit Zoetermeer naar Veendam. Er zijn ook opstapplaatsen in Bodegraven, De Meern en Zwolle.
U kunt zich voor het busvervoer tot uiterlijk donderdag 5 juli 12.00 uur opgeven bij Dick de Brabander via , of via tel. (079) 345 83 23 en fax (079) 345 80 34. Op donderdag 5 juli s middags of vrijdag 6 juli hoort u dan of er voldoende animo is en wat de exacte vertrektijden en
-plaatsen zijn.