Politie Zeeland


---


O-2238-2007. Mannen aangehouden wegens visstroperij Veerse Meer
Zaterdag heeft een waterschap-controleur van Waterschap Zeeuwse Eilanden twee mannen overgedragen aan Politie Zeeland wegens visstroperij op het Veerse Meer.
Politie Zeeland, gemeentes, Waterschap Zeeuwse Eilanden en Staatsbosbeheer hebben besloten in 2007 samen te werken wat betreft stroperij.
Afgelopen zaterdag zijn om 23.45 uur twee mannen, van 32 en 40 jaar en afkomstig uit Goes en Kopenhagen, op heterdaad betrapt op het visstropen met warrelnetten bij De Piet in het Veerse Meer. De mannen wilden op harder en krabben vissen. Het vissen met warrelnetten is verboden. Al het vismateriaal van de twee is in beslag genomen en de mannen zijn ingesloten.

W-2239-2007. Drie mannen aangehouden in Vlissingen
Politie Zeeland heeft zondag drie mannen aangehouden op de Commandoweg om 04.25 uur wegens het schoppen tegen een taxibusje.
De drie, 26, 34 en 52 jaar oud en afkomstig uit de gemeente Vlissingen en de gemeente Opsterland, wilden op het Bellamypark in Vlissingen met nog twee anderen naar huis worden gebracht door een taxibusje. De chauffeur vertelde dat hij maximaal 4 personen mee mocht nemen.Hierop hebben de mannen tegen het busje geschopt en gedreigd de chauffeur uit zijn busje te slepen. De chauffeur kon tijdig zijn portieren sluiten en wegrijden.


---- --