Mojo Concerts

14-6-2007

Jamie Lidell in voorprogramma van Björk

Björk krijgt tijdens haar komende buitenoptreden gezelschap van Jamie Lidell: de eigenzinnige sound wizzard die zonder sjoege soul, funk en electronica tot één swingende cocktail brouwt. Het resultaat is te horen op het grensoverschrijdende Multiply: een album waarop de werelden van Al Green en Aphex Twins moeiteloos met elkaar worden verenigd. Ook live weet de in Berlijn wonende Engelsman het publiek te imponeren met een energieke show waarbij stil staan een onmogelijke opgave is.

Björk is ook niet vies van eigenzinnigheid: met haar nieuwste album Volta baarde de grillige zangeres recentelijk veel opzien. Producers als Timbaland en Anthony Hegorty drukten hun stempel op het beat driven geluid en dankzij een kora-speler, een pipa-speler en een traditioneel Congolese zang- en dansgroep tilt Björk de ijzersterke cd moeiteloos boven de grijze middenmoot uit.

Dit concert maakt deel uit van de concertreeks Live at Westerpark.

Zondag 8 juli 2007
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 18.00 uur

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0CWT023
===============================================