Mojo Concerts

5-7-2007

In deze nieuwsbrief vind je de volgende onderwerpen:

Geen standaard show voor Rufus Wainwright in Amsterdam Gewijzigde aanvangstijden Björk in Amsterdam

Geen standaard show voor Rufus Wainwright in Amsterdam

Een eerbetoon in een tweemaal stijf uitverkochte New Yorkse Carnegie Hall aan zijn heldin Judy Garland, persoonlijke onderwerpen als zijn seksuele geaardheid, religie en drugsgebruik in songs verwerken, druk in de weer met het schrijven van een heuse opera, een compositie schrijven voor de nieuwe mannengeur van het ontwerpersduo Viktor & Rolf: je kunt veel over hem zeggen, maar Rufus Wainwright is alles behalve een standaard singer/songwriter.

Wainwright's zeer uitgesproken levensstijl is de sleutel van zijn huidige succes. Experimenten gaat hij niet uit de weg waarbij hij door niets of niemand de les laat lezen. Geen wonder dat de eigengereide muzikant collega artiesten als Elton John, Morrissey, Sting en Scissor Sisters tot zijn bewonderaars mag rekenen. Met de produktionele hulp van Pet Shop Boy Neil Tennant kwam onlangs Wainwright's vijfde album Release the Stars uit dat door critici gerekend wordt tot zijn beste werk tot op heden. Wat zou nou het volgende zijn wat er uit zijn koker rolt?

Let op: voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Dinsdag 20 november 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 39,-/¤ 37,-/¤ 35,- (exclusief servicekosten) Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 7 juli om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier. Gewijzigde aanvangstijden Björk in Amsterdam

Wegens het uitvallen van de support act Coco Rosie zijn de aanvangstijden aangepast:

18.00 uur: deuren open, dj Wiekes;
20.00 uur: Jamie Lidell;
21.15 uur: Björk

Cultuurpark Westergasfabriek ligt aan de rand van het centrum van Amsterdam. Parkeerplaatsen in de directe omgeving zijn zeer beperkt, bezoekers wordt daarom aangeraden met het openbaar vervoer te komen.

Vanaf NS-station Amsterdam-Sloterdijk rijden er vanaf 17.00 uur pendelbussen (retour à ¤ 3,- per persoon) naar Cultuurpark Westergasfabriek. Voor informatie over tram- en buslijnen van en naar het Cultuurpark Westergasfabriek kijk op www.gvb.nl en www.9292ov.nl.

Let op: het concert vindt buiten plaats. Hou de weersverwachting in de gaten en neem eventueel regenkleding mee. In verband van belemmering van het zicht is het meenemen van paraplu's verboden.

Dit concert maakt deel uit van de concertreeks Live at Westerpark.

Zondag 8 juli 2007
Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 18.00 uur

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en dagkassa (alleen op 8 juli geopend vanaf 14.00 uur).