Programmawijzigingen Two Sevens Splash

15.06.2007 / 12:34 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Mojo concerts

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Stephen Marley gecanceld. Turbulence toegevoegd aan de line up.

Stephen Marley heeft om tour technische redenen zijn concert op Two Sevens Splash helaas moeten afzeggen. Er wordt nog gezocht naar een vervanging. Eerder was al bekend geworden dat het Jamaicaanse supertalent Turbulence naar Two Sevens Splash komt. Ook zijn de eerste namen van het programma in de lounge bekend.

Turbulence was een aantal jaren de vaste openingsact van Sizzla, die dit jaar ook op Two Sevens Splash staat. Inmiddels is Turbulence het voorprogramma al enige tijd ontgroeid en is hij een ster in zijn eigen recht met hits als 'Think of peace', 'I Miss You So Much' en 'X-Girlfriend'. Dit jaar verscheen zijn nieuwe album 'Do Good'.

In de lounge zijn behalve sound systems, ook twee aanstormende talenten te zien: R.A. en Da'Ville. Van R.A. is onlangs de track 'Blaas 'm Op', featuring Brahim Fouradi verschenen. R.A. was eerder te zien in de voorprogramma's van Tanya Stephens, Turbulence en Lucky Dube. Van Da'Ville verscheen vorige maand het album 'On My Mind'. Daarop de Jamaicaanse nummer 1 hits 'Cant Get Over You', 'Always On My Mind' en 'This Time I Promise' en de remix van 'On My Mind' met Sean Paul.

Two Sevens Splash vindt dit jaar voor de twaalfde keer plaats. Evenals op de vorige edities kent het programma een sterke line up met grote namen uit de reggae en dancehall. Zo staan dit jaar ondermeer Tanya Stephens, Beenieman, Steel Pulse en Sizzla op het podium. Naast de live optredens zijn er ook diverse soundsystems en is er buiten de Heineken Music Hall een ruime festivalmarkt met een terras en uiteenlopende eet- en drinkgelegenheden.

FunX presents
TWO SEVENS SPLASH
Zondag 8 juli 2007
Heineken Music Hall & Open Air Market Square - Amsterdam Entree: E 47,50 (excl. servicekosten). Kinderen tot lengte 1.10 m gratis toegang. Aanvang: 12.00 uur. (deuren open: 11.30)

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, AUB Ticketshop, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (