AutoRai

Kia Picanto vanaf 49 euro per maand

(7/6/2007)
Met de Kia Picanto heeft Kia een absolute bestseller in huis. In de klasse van de compacte autoâs is de Picanto de afgelopen jaren een zeer populaire keuze gebleken. Nu presenteert Kia opnieuw een nieuwe en opvallende actie, waardoor de populariteit van de Picanto alleen nog maar verder zal toenemen.

Per direct introduceert Kia namelijk een zeer aantrekkelijk financieringsaanbod, waardoor de Kia Picanto al leverbaar is vanaf nog geen vijftig euro per maand. Recent lanceerde Kia bovendien een initiatief waarbij kopers van een Picanto op een speciale âMijn Picantoâ pagina het exterieur van hun auto kunnen voorzien van een opvallend design naar keuze of zelfs met een geheel eigen design.

âDe Picanto heeft ook dit jaar zijn toonaangevende rol in zijn klasse weten te behouden,â verklaart Cor Baltus, Managing Director van Kia Nederland. âDe auto heeft ondanks veel nieuwe concurrenten nog steeds een zeer sterke positie in het A-segment. Om deze positie nog verder te verstevigen hebben wij in samenwerking met Kia Financial Services een uiterst scherp financieringsaanbod ontwikkeld. Met dit aanbod is de Picanto niet alleen leuk om te rijden, maar is hij ook nog eens betaalbaarder dan ooit.â
Kia Picanto vanaf ⬠49,- p/m
Het financieringsaanbod voor de Picanto gaat in eerste instantie op voor de Picanto 1.0 L, de 1.0 Light en de 1.0 D-Light, maar voor andere Picanto-uitvoeringen kan eveneens een pasklaar financieringsaanbod worden samengesteld. Dankzij de samenwerking tussen Kia Nederland en Kia Financial Services is er nu al een Picanto
1.0 L vanaf ⬠49,- euro per maand, op basis van een driejarig contract en maximaal 30.000 kilometer gedurende de overeengekomen periode. Voor de Picanto 1.0 Light en 1.0 D-Light bedraagt het maandelijkse tarief respectievelijk ⬠69,- en ⬠79,-.

Bovendien biedt Kia de mogelijkheid om ook diverse opties in de financiering op te nemen, waaronder metallic lak (⬠11,50 p/m) en een radio/CD-speler (⬠10,- p/m).

Full service
Als een extra service biedt Kia tevens de mogelijkheid om direct een full service contract af te sluiten. Voor ⬠50,- per maand extra zorgt Kia er dan voor dat de Picanto verzekerd is en zijn houderschapsbelasting en onderhoud eveneens incluis. Daarmee is er al een Kia Picanto inclusief verzekering, belasting en onderhoud vanaf ⬠99,- per maand.

Dit speciale en uiterst scherpe financieringsaanbod voor de Kia Picanto is tot eind september 2007 van kracht.