Gemeente Smallingerland

Kavel in Vrijburgh? Nu belangstelling tonen!
5 juli 2007

De eerste fase in het bestemmingsplan Vrijburgh direct ten oosten van Burmaniapark en ten noorden van het Fennepark wordt binnenkort bouwrijp gemaakt. De gemeente gaat in deze fase kavels verkopen. Er zullen ook projectmatige mogelijkheden zijn. In deze eerste fase worden ongeveer 165 woningen gerealiseerd. Voor de verkoop van kavels via de gemeente kunt u vanaf nu uw belangstelling bij de gemeente tonen. Dat werkt als volgt:

U belt of mailt met de gemeente en u geeft uw naam en adresgegevens door. U komt geheel vrijblijvend op een lijst. Zodra de gemeente alle details rond de verkoop heeft verzameld en kan overgaan tot verkoop krijgt u een uitnodiging voor een informatieavond. De gemeente kan u nu nog geen informatie geven over kavelgroottes, prijzen, bouwvoorschriften, verkoopprocedures, etcetera. Dat komt allemaal aan de orde tijdens de eerste informatiebijeenkomst die we eind dit jaar willen organiseren.

U kunt contact opnemen met de gemeente via ons algemene nummer: 0512-581234 of mail aan gemeente@smallingerland.nl Geef bij het onderwerp in uw e-mail aan "registratie kavels Vrijburgh" en vergeet uw postadresgegevens niet. Wij nodigen de belangstellenden uit met een brief