Politie Zeeland


---


Aanvullig op persbericht 2216: Bejaarde man gewond na val
De politie ontving de melding donderdag om 04.20 uur.

O-2217-2007 Hennepkwekerijen ontmanteld, Sint Maartensdijk
Donderdagmiddag werden op een terrein aan de Eerste Dijk in Sint Maartensdijk enkele hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld.
Na een melding trof de politie in een garage, behorend bij een in aanbouw zijnde woning twee kwekerijen aan. In een container op hetzelfde terrein werd een derde kwekerij aangetroffen. Het ging in totaal over 800 planten. Alle planten en de apparatuur werden in beslag genomen. Er werden geen aanhoudingen verricht.

O-2218-2007 Mishandeling, Renesse
Op de Hogezoom in Renesse werden donderdag tussen 01.00 en 02.00 uur een 16-jarige jongen uit Monchengladbach (D) en een 17-jarige jongen uit de gemeente Kapelle door dezelfde, onbekende, man, zonder reden, mishandeld.
De twee liepen gezamenlijk over de Hogezoom. De onbekende man gaf eerst de Duitser een vuistslag in het gezicht, daarna sloeg en schopte hij de 17-jarige uit de gemeente Kapelle.

O-2219-2007 Ongeval in Zierikzee
Donderdag omstreeks 16.30 uur vond in de Deltastraat in Zierikzee een ongeval plaats.
Een 49-jarige man uit Zierikzee, die het dek van zijn schip had geschilderd, wilde over een korte brug zijn schip verlaten. Hij stapte mis en viel van het bruggetje af en viel ongeveer 3 1/2m naar beneden op een betonnen vloer. De man klaagde over pijn in zijn ribben en hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Z-2220-2007 Aanhouding in Terneuzen
Op de Buitenhaven in Terneuzen werd donderdag om 13.15 uur een 61-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden.
De man had afgelopen nacht de bewoonster van een woning in de Nieuwediepstraat in Terneuzen mishandeld. De mishandeling ligt in de relationele sfeer. De man is in verzekering gesteld en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.


---- --