Ingezonden persbericht

Persbericht Camping Rotterdam

Nog vijf dagen tot het vijfjarig jubileum van Camping Rotterdam!

Vijf dagen voor de aftrap van een nieuw campingseizoen, staan bezoekers al te trappelen voor de slagboom. Wat heeft de doldwaze campingfamilie tussen 5 en 9 juli nu weer in petto? Nou het beste uit 5 jaar Camping Rotterdam! Alle kampeerplekken op vrijdag en zaterdag zijn al weken uitverkocht. Alleen op donderdag en zondag zijn er nog enkele plekken te verkrijgen. De lastminute beslissers moeten dus snel zijn om de unieke enige echte stadscamping van Nederland mee te maken! Maar niet getreurd, ook zonder kampeerplek kun je gratis genieten van alle activiteiten op het Noordereiland in Rotterdam.

Jong en oud, sportief of bankzitter, zonaanbidder of cultuurfanaat, iedereen komt aan zijn trekken bij Camping Rotterdam. Of je nou komt om te drinken, te eten, te feesten of te kamperen. Iedereen wordt in zijn of haar behoeften voorzien, inwendig en uitwendig. Natuurlijk met volledig vermaak, amusement TEN TOP. De Franse band CQMD (Ceux Qui Marchent Debout) is op vrijdag headliner! Deze doldwaze funkband zijn vooral beroemd om hun befaamde afterparty's. Op zaterdag komt Adje, met de beroemde Zingazong Show. Gegarandeerd buikpijn van het lachen! Maar ook bingo, karaoke, flirtcursussen, hilarische voorstellingen en als aftrap Blue Grass Boogiemen! Dit alles onder begeleiding van de Goed Geklede Amusements Artiesten Band. Helemaal los gaan we weer dit jaar! Hieperdepiep Hoera!

Moe? Relax, take it easy. Natuurlijk bij Club Fa, het Fan-Tas-Tische Aandachtscentrum, waar je verwend wordt met zorg voor Lichaam en Geest. Op het Noordereiland wordt een beauty eiland gebouwd waar een peloton dames en een enkele heer zich als een fontein van reinheid over de campingkaters buigt. Zelfs diehard spabezoekers zullen verbaasd zijn over de nieuwste technologieën op het eiland. Denk: "synchroon masseren", kleimaskers, voetenbaadjes en zonneterrassen. Bij de zwembaden houden dappere badmeesters het water fris en redden waar nodig mensen. Creatief doen? Bij Life_Lab, oftewel de Camping Rotterdam Customize Fabriek heeft PUMA 200 witte shirts aangeleverd. Deze worden ter plekke van een tekst, logo, plaatje of ander lolligs naar wens voorzien. Een echt customized uniek PUMA shirt! Hoe relaxed ben jij!!!! We hebben de F, we hebben de A, CLUB FA!

Kom je ook een feestje vieren? Check www.campingrotterdam.nl voor het volledige programma. En het boeken van je kampeerplekje.. Tot ziens, tot camping!

Camping Rotterdam maakt onderdeel uit van De Rotterdamse Zomerfestivals. Van mei t/m september, elk weekend wat te doen in de stad en vaak nog gratis ook.
---