Digitale Gemeente Houten

Gezocht bedrijven voor Meet & Match

vrijdag 29 juni 2007 - Bron: Platform MO Houten

Op 5 juli 2007 organiseert het Platform Maatschappelijk Ondernemen Houten van 15.30 uur-17.30 uur een Meet & Match Bedrijf en Samenleving Houten bij Woningstichting Viveste aan de Dorpsstraat 132 in Houten.

Bedrijven en organisaties die op een actieve manier iets voor de samenleving willen betekenen zijn van harte uitgenodigd om zich nog aan te melden.

Tijdens deze Meet&Match kunnen mensen vanuit verschillende achtergronden elkaar ontmoeten en kan vraag en aanbod vanuit bedrijven, organisaties en het maatschappelijke veld gematched worden. Het gaat hierbij om te kijken wat je over en weer voor elkaar kunt betekenen door bijvoorbeeld inzet kennis en expertise, menskracht en vrijwilligers,middelen of materialen.

Ook kunnen organisaties die iets willen doen op Make A Difference Day (2 en 3 november 2007) op zoek gaan naar een leuk en zinvol project. Verder kunnen fondsen en organisaties die raakvlakken hebben met het thema maatschappelijk betrokken ondernemen hun producten of diensten presenteren.

Voor meer informatie en aamelden kijk op
www.maatschappelijkondernemenhouten.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2007 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).